Închide meniul
VIDEO

Moment halucinant pe podium! Un pilot rus de 14 ani a făcut salutul nazist, apoi a început să râdă în hohote. Ce pedeapsă riscă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2022, 13:18 / Actualizat: 11 aprilie 2022, 15:35

Moment halucinant pe podium! Un pilot rus de 14 ani a făcut salutul nazist, apoi a început să râdă în hohote. Ce pedeapsă riscă

Artem Severiukhin, pilot rus de Karting

Twitter / FIA

Artem Severiukhin (14 ani) a fost protagonistul unui moment tulburător. Tânărul pilot rus a făcut un gest uluitor în cadrul Campionatului European de Karting, care a stârnit un val uriaș de critici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotul rus Artem Severiukhin a făcut un gest tulburător în timpul Campionatului European de Karting.

Moment halucinant pe podium! Un pilot rus a făcut salutul nazist, apoi a început să râdă în hohote

Tânărul în vârstă de 14 ani a concurat în prima etapă a turneului sub steagul Italiei, iar la final a oferit un moment șocant care a pornit un „vulcan” de critici și comentarii.

Artem Severiukhin a câștigat cursa din Portugalia, iar în timpul festivității de premiere a făcut un salut orizontal cu mâna, cu trimitere la salutul nazist. În mod uluitor, pilotul rus a început apoi să râdă în hotote, fără să fie afectat de gravitatea gestului său de pe podium.

Lumea sportului cu motor a răbufnit după momentul halucinant. Mulți oameni cer acum ca Severiukhin să fie interzis pe viață din sport, anunță sport.ua.

Reclamă

Severiukhin deține și licență italiană, motiv pentru care a putut să participe la Campionatul European sub altă cetățenie decât cea rusă, care este interzisă în lumea sportului din cauza războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

Alexandr Dolgopolov l-a contrazis pe Vladimir Putin: „Există naziști în orice țară!”

Forte mulți sportivi sunt implicați atât direct, cât și indirect, în războiul din Ucraina. Unul dintre cele mai vocale nume este Alexandr Dolgopolov (33 de ani), fostul mare jucător de tenis din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Dolgopolov a arătat cu degetul propaganda rusă. Fostul jucător l-a contrat pe liderul de la Kremlin, care anunță că armata sa este implicată într-o „operațiune specială” pentru denazificare și demilitarizare.

„Vreau să le transmit ceva clovnilor care ascultă propaganda rusă și spun că se luptă cu naziștii și nu cu o cei 40 de milioane de ucraineni.

Surpriză, clovnilor, există naziști în orice țară, dar în mod normal e vorba de un procent extrem de mic de oameni. Și da, acesta este un soldat rus!”, a transmis Alexandr Dolgopolov pe contul său de Twitter.

Ucraineanul care a ajuns până în sferturile de finală ale Australian Open (2011) este în capitală, alături de alți sportivi celebri. Îi are lângă el pe frații Klitschko.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și