Închide meniul
VIDEO

Moment incredibil în România – Polonia! Fundașul Huba Bors a intrat în poartă și a avut 2 parade senzaționale

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 mai 2023, 17:03

Moment incredibil în România – Polonia! Fundașul Huba Bors a intrat în poartă și a avut 2 parade senzaționale

Moment incredibil în România - Polonia

Foto: Captură AntenaPLAY

Moment incredibil în România – Polonia! Fundașul Huba Bors a intrat în poartă și a avut 2 parade senzaționale. Pe final de meci, România a scos portarul și a introdus un jucător de câmp pentru a avea superiorate, în încercarea de a reveni pe tabelă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strategia nu a funcționat, iar polonezii s-au impus cu 6-2, însă fundașul Huba Bors a intrat în poartă și a avut două intervenții de senzație, la un contraatac al polonezilor.

Moment incredibil în România – Polonia! Fundașul Huba Bors a intrat în poartă și a avut 2 parade senzaționale

Deși este fundaș de meserie, Huba Bors a reușit faza meciului împotriva selecționatei din Polonia, având două parade incredibile. Scăpați pe contraatac, polonezii au încercat să majoreze scorul, însă românul a fost la post.

Mai întâi a oferit un reflex de goalkeeper adevărat, după care a plonjat disperat pentru a opri incă un gol al polonezilor, reușind să ofere un moment spectaculos.

România – Polonia 2-6! Tricolorii au pierdut ultimul meci de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, competiţie ce a fost exclusiv în AntenaPLAY

România – Polonia 2-6. România a pierdut ultimul meci de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, competiţie ce a fost transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Tricolorii aşteaptă rezultatul meciului din Lituania şi Coreea de Sud pentru a vedea dacă vor rămâne în Divizia I, Grupa A.

Reclamă

România are nevoie să nu termine pe ultima poziţie pentru a rămâne în Grupa A.

Lotul României pentru CM de la Nottingham

Portari: Polc Patrik, Toke Zoltan Laszlo (CSM Corona Brașov); Beres Szilard (ACSH Fenestela 68)
Fundași: Bors Huba – Ferenc, Borysenko Pavlo (CSM Corona Brașov); Rasulov Timur, Creangă Florin Alexandru (CSA Steaua București); Sallo Alpar, Gecse Hugo (SC Miercurea Ciuc); Yemelianenko Yevhen (CSM Galați)
Atacanți: Gajdo Balazs, Kovacs Matyas (CSM Corona Brașov); Filip Andrei (CSA Steaua București); Farkas Tamas, Căsăneanu Eduard, Peter Balazs – Szabolcs, Fodor Csanad (SC Miercurea Ciuc); Lymanskyy Yevgeniy, Teamriuc Vladislav, Constantin Mircea – Cristian (CSM Galați); Molnar Zsombor, Molnar Zoltan (ACSH Fenestela 68).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și