Închide meniul

Momente critice pentru Rudel Obreja! Se afla în stare gravă la spital! Anunţul dureros al soţiei: „Diagnostic îngrozitor: cancer”

Reclamă

Publicat: 16 iulie 2022, 13:21

Momente critice pentru Rudel Obreja! Se afla în stare gravă la spital! Anunţul dureros al soţiei: „Diagnostic îngrozitor: cancer

Rudel Obreja ar avea cancer

Hepta

Momente critice pentru Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de box. Acesta se află în stare gravă la spital, iar soţia sa spune că acesta suferă de cancer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rudel Obreja îşi execută pedeapsa de 5 ani de închisoare cu execută primită în Dosarul „Gala Bute”. Fostul şef al bocxului românesc are mari probleme de sănătate.

Momente critice pentru Rudel Obreja! Ar avea cancer

Antonia Obreja, soţia sa, a anunţat în direct la TV că fostul preşedinte FRB are cancer.

”S-a plâns că are nişte dureri. După ce a fost tratat cu indiferenţă mult timp, a fost trimis în Penitenciarul Jilava fără să i se facă nimic după carantina din Rahova. După mutare, s-a plâns în continuare de dureri abdominale care radiau în spate.

La un moment dat, a fost trimis la Spital Penitenciar Rahova unde este tratat de scolioză.

Reclamă

După multe insistente, este trimis la Spitalul Bagdasar Arsenie, dar acolo i se spune că nu au secţie de gastro. L-au trimis, i-au făcut o ecografie abdominală şi şoc, are abdomen normal conformat. Îl retrimite în penitenciar Jilava.

Din nou acuză dureri, a fost din nou dus, abia pe 22 iunie a fost trimis la Spitalul Floreasca, unde in urma unei ecografii abdominale în UPU se hotărăşte internarea pentru că acolo apare ceva.

După CT la patru zile distanta se confirmă acest diagnostic îngrozitor: cancer”, a spus Antonia, soția lui Rudel Obreja, la România TV.

Reclamă 4 / 0/3

Antonia, soţia lui Rudel Obreja, acuzaţii dure

Mai mult, Antonia Obreja susţine că soţul său are parte de un tratament nedecvat.

”Soţul meu este în stare critică la spital. A fost dus la spital în afara penitenciarului foarte târziu, după multe cereri făcute de soţul meu către doctorul din penitenciarul Jilava, dr. Pădurean Lucian. Este prizonier cu gardian în cameră 24 din 24 de ore.

Stă acolo şi când este consultat de medic, nu i se respectă secretul actului medical, nu i se respectă dreptul la convorbiri telefonice cu familia chiar dacă legea îi permite. Din 22 iunie, de când a fost internat, el nu poate comunica prin telefon, normal, omeneşte cu familia”, a mai spus Antonia Obreja.

Înalta Curte a respins cererea lui Rudel Obreja de suspendare a executării pedepsei în dosarul Gala Bute până la judecarea recursului în casaţie

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea lui Rudel Obreja de suspendare a executării pedepsei în dosarul Gala Bute până la judecarea recursului în casaţie.

În cadrul recursului în casaţie formulat Elena Udrea şi de Rudel Obreja în urma condamnărilor primite în dosarul Gala Bute, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box a solicitat suspendarea executării pedepsei până la o pronunţare pe obiectul dosarului, scrie news.ro.

Solicitarea sa a fost respinsă de instanţa supremă.
Respinge cererea formulată de recurentul condamnat Obreja Rudel privind suspendarea executării deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2019, pronunţate de Completul de 5 Judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul nr. 2303/1/2017”, a transmis, în luna mai, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Instanţa a acordat termen pentru 23 mai, de la ora 13,00, pentru judecarea cauzei.
În martie 2017, instanţa supremă a condamnat-o pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, fiind achitată pentru tentativa de folosire de declaraţii false sau incomplete. Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Gheorghe Nastasia a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, iar Ana Maria Topoliceanu a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, în timp ce fostul mnistru al Economiei Ion Ariton a fost achitat.
Fostul consilier al Elenei Udrea Ştefan Lungu a primit o pedeapsă de un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Fostul asistent personal al Elenei Udrea, Tudor Breazu, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la luare de mită.
Procurorii au arătat în rechizitoriu că, în 24 iunie 2011, a fost încheiat un contract de servicii, atribuit prin negocierea fără publicarea unui anunţ de participare, între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) şi SC Europlus Computers SRL, firma lui Rudel Obreja, având ca obiect prestarea serviciilor de promovare a României în cadrul evenimentelor desfăşurate cu ocazia organizării Galei Internaţionale de Box profesionist de către Federaţia Română de Box. În baza acestui contract, la 1 februarie 2012, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a efectuat plata serviciilor de promovare în valoare de 8.116.800 lei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și