Închide meniul
VIDEO

Momente dramatice în NFL. Un jucător a suferit un stop cardiac, iar meciul dintre Cincinnati Bengals şi Buffalo Bills a fost suspendat definitiv

Publicat: 3 ianuarie 2023, 10:24

Reclamă
Momente dramatice în NFL. Un jucător a suferit un stop cardiac, iar meciul dintre Cincinnati Bengals şi Buffalo Bills a fost suspendat definitiv

Damar Hamlin a suferti un stop cardiac

Profimedia

Momente dramatice în NFL. Un jucător a suferit un stop cardiac, iar meciul dintre Cincinnati Bengals şi Buffalo Bills a fost întrerupt. Meciul dintre Cincinnati Bengals şi Buffalo Bills, care urma să încheie cea de-a 17-a etapă a sezonului regulat din liga de fotbal american NFL, a durat doar zece minute, înainte de a fi oprit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul sfert, în timp ce Cincinnati conducea cu 7-3, Damar Hamlin, jucătorul de la Buffalo în vârstă de 24 de ani, a fost grav accidentat după ce s-a ciocnit cu un adversar în timpul unui placaj, scrie news.ro.

Momente dramatice în NFL. Un jucător a suferit un stop cardiac

Hamlin, care joacă în NFL încă din sezonul trecut, s-a ridicat la început, înainte de a se prăbuşi brusc şi a rămas inconştient. Medicii au intervenit rapid, iar îngrijirea acordată jucătorului pe teren a durat aproape un sfert de oră, o ambulanţă intrând pe gazon. Lui Damar Hamlin i s-a aplicat masaj cardiac.

Sursa: Profimedia

În timpul intervenţiei medicale, toţi jucătorii au rămas pe teren, unii luptând să-şi stăpânească emoţiile. Jucătorii şi membrii echipei de antrenori de la Bufallo Bills s-au strâns şi s-au rudat. După ce Hamlin a fost evacuat la un spital, „în stare critică”, potrivit NFL, cele două echipe s-au întors în vestiarele lor. După mai multe minute s-a decis suspendarea definitivă a meciului.

Reclamă

Cele mai recente veşti despre jucător vin de la consilierul său de marketing, Jordon Rooney, care a postat pe Twitter.

Veşti despre Damar: semnele vitale au revenit la normal şi ei (personalul medical) l-au sedat în timp ce i-au pus un tub de respiraţie în gât. În prezent fac mai multe teste. Vă vom oferi mai multe informaţii de îndată ce le vom avea„, a scris Jordon Rooney.

Damar Hamlin a suferit un stop cardiac. El a fost resuscitat pe teren şi a fost transferat la Centrul Medical UC pentru teste şi tratament. În prezent, este sedat şi considerat în stare critică”, a anunţat şi clubul Buffalo Bills.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și