Închide meniul

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac a fost dat afară din liceu. Dezvăluire după 70 de ani

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2024, 13:13

Reclamă
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac a fost dat afară din liceu. Dezvăluire după 70 de ani

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac a fost dat afară din liceu

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac a fost dat afară din liceu a fost dezvăluit chiar de cel care, între timp, a devenit cel mai bogat om din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac şi-a amintit momentul în care a fost dat afară din liceu, unde profesor i-a fost tatăl primarului din Braşov, Allen Coliban. „Pentru că făceam prea mult sport”, a fost concluzia magnatului român.

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac a fost dat afară din liceu

„Un an jumate, primarul de la Brașov… Taică-su mi-a fost profesor la Șaguna, înainte să mă dea afară din liceu. În clasa a noua m-au dat afară din liceu.

Păi făceam numai sport. Prost nu eram. Adică, din punct de vedere academic, n-avea cum să mă dea. Dar, în sfârșit”, a spus Ţiriac, citat de gsp.ro.

Care este, de fapt, numele real al lui Ion Ţiriac

Care este, de fapt, numele real al lui Ion Ţiriac este o dezvăluire făcută, în trecut, chiar de omul de afaceri român. În buletin, magnatul are trecut numele pe care l-a purtat şi tatăl său, „Ioan Ţiriac”.

Reclamă
Reclamă

Cu ceva timp în urmă, fostul campion al tenisului românesc a vrut să schimbe numele din buletin în „Ion Ţiriac”, dar s-a lovit la acel moment de un proces lung la care a renunţat din start.

„În paşaport scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci mi-a făcut şi pe mine Ioan. Am încercat la un moment dat să îmi schimb numele, să îmi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat.

Ioan Ţiriac scrie în paşaport, născut în 1939, pe 9 mai, la Braşov”, spunea miliardarul român, în trecut, pentru TVR 2.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:05

EXCLUSIVRăsturnare de situaţie în cazul lui Alex Cicâldău! Anunţul făcut de Giovanni Becali: „Azi se decide”

14:27

Programul Marelui Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

13:39

EXCLUSIVVictor Becali, anunţ categoric despre viitorul lui Alex Cicâldău: „Astea sunt poveşti”. Ce se întâmplă cu internaţionalul român

12:55

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato

12:21

Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT

12:20

România – Lituania LIVE TEXT (21:45). Primul meci acasă de la revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Echipele probabile

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 5 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 6 FotoMonumentul dedicat Generaţiei de Aur a fost dezvelit lângă Arena Naţională! Gică Hagi, Răducioiu şi Ilie Dumitrescu, la eveniment
Citește și