Închide meniul

Motivul pentru care Gigi Becali și-a petrecut noaptea de Revelion departe de familie. „Fiecare om cu treaba lui”. Ce a făcut patronul lui FCSB

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2022, 9:44

Reclamă
Motivul pentru care Gigi Becali și-a petrecut noaptea de Revelion departe de familie. „Fiecare om cu treaba lui. Ce a făcut patronul lui FCSB

Veste cruntă pentru Gigi Becali

Hepta

Latifundiarul din Pipera a făcut anunțul cu în ultimele ore ale anului 2021. A evitat să chefuiască așa cum o făcea pe vremuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, departe de familie în noaptea de Revelion

Eu de Revelion sunt în biserica, ca să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. Eu în noaptea de Revelion sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an.

Cum la alții le place la dans, la muzică, la mâncare de Revelion, artificii, mie îmi place muzica îngerească în biserica, cu Hristos și cu sfinții. Fiecare om cu treaba lui„, a declarat Gigi Becali la antena3.ro.

Gigi Becali închiriase 20 de camere într-un hotel din Poiana Brașov pentru care ar fi plătit 30.000 de euro. A făcut asta pentru ceilalți membri ai familiei lui, care au dat o petrecere la care au participat 300 de oameni.

Doamne, miluiește! Merge familia, e adevărat. Eu, Doamne, mai fac eu petreceri? Tot ce e petrecere pentru mine este numai în Hristos, altceva nu mai există petrecere care să îmi placă mie. V-am spus că mă mai duc doar la două nunți, la cele 2 fete și atât. Nu mai există petreceri pentru mine. Pentru mine, petrecerea este numai și numai Sfânta Liturghie„, a mai spus patronul lui FCSB.

Reclamă

Anul trecut, Gigi Becali a ales să petreacă Revelionul la Mănăstirea Plumbuita din Capitală. Fotbalul a fost trecut și de această dată în plan secund.

Bucuriile pe care le trăiesc, eu le trăiesc numai în biserică. Bucuriile astea lumești nu mă interesează, sunt pentru mine deșertăciune. Sau dacă vreți, bucuria pe care o trăiesc așa, lumește, este cu nepoțica, când stau și râd cu ea. În rest, celelalte sunt bucurii duhovnicesti„, a precizat Becali pentru sursa amintită anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și