Închide meniul

Motivul pentru care Ilie Năstase nici nu a vrut să audă de Dinamo. Trauma pe care a trăit-o: „L-au bătut degeaba! Erau foști boxeri, luptători”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2022, 9:08

Reclamă
Motivul pentru care Ilie Năstase nici nu a vrut să audă de Dinamo. Trauma pe care a trăit-o: „L-au bătut degeaba! Erau foști boxeri, luptători

Ilie Năstase a fost prins băut la volan

Profimediaimages

Ilie a povestit ce s-a întâmplat cu tatăl său în cele șase luni în care a stat după gratii. Acesta ar fi fost bătut de mai mulți sportivi de la Dinamo. Așa a ajuns să nu își mai dorească să audă de clubul din Ștefan cel Mare și a devenit stelist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase: „Mi-a rămas în minte că nu am ce căuta cu cei de la Dinamo”

Tatăl meu lucra la Banca Națională, era polițist acolo și colecta banii din toată țara. Din tot Bucureștiul. Era cu mașina, cu polițistul după el. Se ducea, colecta banii și îi ducea la Banca Națională. În anul 1962, cred, a fost acel jaf… s-a dat o lovitură și au stat și prin pușcărie vreo șase luni, că nu îi prindeau pe ăia care au jefuit.

Când i-a găsit pe hoți, le-a dat drumul. Dar au suferit mult. Eu aveam 12-13 ani. M-a afectat mult, nu aveam ce mânca… atunci așa era sistemul, până nu îi prind, tu ești vinovatul. I-au bătut rău de tot milițienii ăștia în pușcărie. De atunci am eu boală pe milițienii ăștia, pentru că l-au bătut pe tata degeaba. Nu numai atât, l-au bătut și niște sportivi de la Dinamo. Foști boxeri, luptători. Mi-a rămas în minte treaba asta că nu am ce căuta cu cei de la Dinamo, să mă împrietenesc.

Eu sunt stelist, sunt în Armată, dar nu toți sunt milițieni răi. Așa s-a întâmplat… îi aducea pe sportivi pentru că știau unde să le dea, le dădeau la ficat, lovituri de astea ca să nu rămână urme„, a declarat Ilie Năstase într-un interviu pentru Ștefan Mandachi.

Ilie Năstase a câștigat peste 100 de titluri ATP. Stelist declarat și general în Armata Română, fostul mare jucător de tenis este la al cincilea mariaj. A fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt, iar din 2020 și-a unit destinele cu Ioana Simion.

Reclamă
Reclamă 4

Ilie Năstase şi Ioana Năstase îşi doresc un copil

Ilie Năstase a surprins şi a anunţat că îşi doreşte un copil şi cu cea cu care s-a căsătorit în 2020.

Visul de a avea o fetiţă mi se va îndeplini, tot ce mi-am dorit în viaţă am făcut. Iar eu îmi doresc foarte mult asta!„, a declarat Ioana Simion, potrivit playtech.ro.

Pentru mine nu contează ce va fi, important e să fie Ioana mulţumită„, a completat-o Ilie Năstase.

Reclamă

Oficial, Ilie Năstase are cinci copii. Cu Dominique o are pe Nathalie, iar din căsnicia cu Alexandra King îi are pe Nicholas şi Chalotte. Alessia şi Emma Alexandra sunt fetele care s-au născut din mariajul cu Amalia Teodorescu.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Ratare monumentală a lui David Miculescu! Mai mulţi titulari, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și