Închide meniul
Foto

„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 12:55

Reclamă
„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro

Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro

Kira Hagi, la nunta lui Ianis Hagi / AS.ro

Kira Hagi a avut o reacție superbă, după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de opt milioane de euro, din baza de la Ovidiu. Fiica „Regelui” a transmis un mesaj scurt pentru tatăl ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a plătit nu mai puțin de opt milioane de euro pentru construcția unui corp de patru etaje, în baza sa de la Ovidiu. De această investiție se vor bucura loturile de la Farul, echipă pe care „Regele” o pregătește.

Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro

Kira Hagi a fost și ea prezentă la inaugurare, fiind însoțită de logodnicul ei, Thomas Ferfelis (vezi imagini în galeria foto de la finalul articolului). Cei doi s-au fotografiat alături de restul familiei, Gică Hagi, Marilena Hagi și Elena, soția lui Ianis Hagi.

După eveniment, Kira Hagi a postat o fotografie cu tatăl ei, din noua construcție de la Ovidiu. Aceasta a transmis și un mesaj superb, având doar cuvinte de laudă la adresa efortului depus de „Rege”, în ultimii ani.

„Academia Hagi este un vis împlinit. Este dovada clară că atunci când vrei cu adevărat, poți orice! Este ilustrarea tuturor vorbelor pe care le aud din copilărie. Este mai mult decât fotbal, este un stil de viață care devine exemplu pentru genarațiile următoare.

Reclamă
Reclamă

Felicitări, Tata!

În continuare muți munții, ieri, azi și mâine”, a transmis Kira Hagi, pe contul ei de Instagram.

Și Elena Hagi, prezentă la eveniment, a avut o reacție impresionantă pe rețelele de socializare.

Reclamă

Sunt recunoscătoare că am putut fi martoră la rezultatul a 15 ani de muncă și angajament. Farul pentru totdeauna„, a transmis Elena Hagi pe contul ei de Instagram.

Gică Hagi: „Muncim pentru România!”

„Regele” a investit 8 milioane de euro pentru construcţia unui corp cu 4 etape, în care găsim o sală de mese şi bucătărie pentru loturile Farului, un muzeu, camere pentru echipa mare a clubului, sală de lectură, de studii şi de şedinţe.

Mulțumesc partenerilor care au fost lângă mine! În viață nu ești singur. Ai familie, ai parteneri. Apoi, ai nevoie de o strategie. Am avut strategia de la început, împreună cu toți oamenii care au muncit în Academie, în club, cu parteneri. Le mulțumesc încă o dată, pentru că fără ei nu se putea realiza nimic! Acum, mă duc spre 60 de ani, drumul se scurtează, e tot mai aproape, dar am entuziasm. Sunt cu Farul și vreau să fac cât mai multe. De aici am plecat, Farul m-a crescut, iar acum sunt acasă.

Mă gândeam la început că voi ajunge departe. Ce am gândit s-a împlinit, dar e loc și de mai bine. Astăzi am inaugurat clădirea și o bază sportiva ce aparțin clubului Farul, un club cu infrastructura bună și copii mulți. Am avut plăcerea de a întoarce fotbalului ce mi-a dat. Și pe mine m-au ajutat alții. Investiția cea mai bună e în copii. Cred că am făcut o treabă excelentă. Nu contează câți bani s-au investit, important e că s-a făcut un lucru de calitate. Academia noastră a dat jucători la cel mai înalt nivel, muncim pentru România.

Sper ca generațiile următoare să dispute o finală de Campionat european sau Mondial, cum noi nu am reușit. Pentru mine au fost un exemplu Ajax și Olanda, pe care mi-am creat viziunea, iar apoi am ajuns la Real Madrid și Barcelona, cluburi care m-au făcut să conștientizez că pot deveni cel mai bun. Sunt înnebunit să progresez în fiecare zi. Farul trebuie să devină un club european. De aceea aștept noi acționari la club. Mulțumesc Farul că m-a ajutat când am fost mic, restul pentru mine a fost plăcere! I-am învățat pe copii să nu aibă niciun complex de inferioritate”, a spus Hagi, la inaugurarea corpului de 4 etaje.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

14:30

EXCLUSIVAlbion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: „Mereu îmi voi aminti de asta!”

14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

13:55

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

13:54

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

13:41

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Schimbare de ultim moment în Formula 1

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și