Închide meniul
Foto

Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024! Cum s-a afişat „Zeiţa de la Montreal” la Los Angeles

Reclamă

Publicat: 11 martie 2024, 11:25

Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024! Cum s-a afişat „Zeiţa de la Montreal” la Los Angeles

Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024

Nadia Comăneci a făcut senzaţie la Gala Premiilor Oscar / Instagram

Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024. Fosta gimnastă „de aur” a României a fost prezentă la evenimentul spectaculos care a avut loc la Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia a fost printre invitaţii speciali la gala în care filmul „Oppenheimer”, produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat cel mai râvnit premiu la cea de-a 96-a ediţie Premiilor Oscar.

Nadia Comăneci a întors toate privirile la Gala Premiilor Oscar 2024

„Zeiţa de la Montreal” a postat, pe reţelele sociale, mai multe fotografii de la gala de senzaţie. Nadia a purtat o rochie neagră şi s-a făcut remarcată pe covorul roşu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). La 62 de ani, românca are o siluetă de invidiat.

A fost un eveniment măreţ. În fiecare an premiile Oscar reprezintă momente unice, irepetabile„, a declarat Nadia Comăneci la finalul galei, pentru orangesport.ro.

Cariera Nadiei Comăneci a culminat cu rezultatele obţinute în 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal – ediţie a JO care a intrat în istoria sportului drept “Olimpiada Nadia Comaneci”, după ce Nadia a primit şapte note de 10 (primele în istoria concursurilor oficiale de gimnastică!) şi a stabilit un “record absolut”: 20 de puncte, la paralele inegale (potrivit codului de punctaj de la acea vreme). Nadia Comăneci a cucerit cinci medalii la Montreal, trei de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, una de argint, cu echipa României, şi una de bronz, la sol.

Reclamă

Nadia s-a retras din activitatea competiţională în 1984, având în palmares 25 de medalii câştigate la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale şi Campionate Europene, dintre care 16 de aur.

John Cena a apărut complet gol la Gala Premiilor Oscar 2024

John Cena a apărut complet gol la Gala Premiilor Oscar 2024 şi a oferit imagini şocante. Wrestler-ul a ţinut doar un plic în zona organelor genitale. Cena a oferit cel mai controversat momente de la Gala Premiilor Oscar 2024. Gestul lui Cena are o poveste în spate.

Cena a refăcut o scenă din gala de acum 50 de ani, când un individ a pătruns pe scenă dezbrăcat complet. Cena a fost invitat pentru a prezenta premiul pentru cea mai bună costumaţie, iar în plicul pe care îl ţinea în zona intimă se afla numele „Poor Things”.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă activitatea din wrestling, Jonh Cena este cunoscut şi ca actor, iar cea mai cunoscută producţie în care a jucat este „The Wall”.

„Poor Things” a câştigat premiile Oscar la categoriile machiaj, costume şi scenografie. John Cena a apărut dezbrăcat pe scena premiilor Oscar pentru a prezenta premiul pentru cele mai bune costume. Totul a făcut parte dintr-o scenetă care a adus un omagiu unuia dintre cele mai nebuneşti momente din istoria Premiilor Academiei, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă la cea de-a 46-a ediţie a Premiilor Oscar, în 1974, în timp ce David Niven o prezenta pe Elizabeth Taylor. Era în perioada anilor ’70, atunci când persoane dezbrăcate întrerupeau frecvent evenimentele publice.

„Oppenheimer”, produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat cel mai râvnit premiu la cea de-a 96-a ediţie a galei Premiilor Oscar, găzduită de Jimmy Kimmel, care a avut loc la Los Angeles. Christopher Nolan, Emma Stone, Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Da’Vine Joy Randolph şi Billie Eilish şi Finneas O’Connell s-au numărat printre cei premiaţi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și