Închide meniul
VIDEO

Nadia Comăneci, într-o vizită de senzație la Real Madrid! Cadoul primit de „Zeița de la Montreal”

Alex Ioniță Publicat: 16 octombrie 2024, 21:58

Reclamă
Nadia Comăneci, într-o vizită de senzație la Real Madrid! Cadoul primit de „Zeița de la Montreal

Nadia Comăneci, într-o vizită de senzație la Real Madrid!

Foto: Instagram

Nadia Comăneci a fost într-o vizită de senzație la Real Madrid! Fosta mare sportivă a publicat un clip video pe rețelele de socializare, în care se poate vedea și cadoul primit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În descierea postării făcute, Nadia Comăneci a dezvăluit că s-a aflat într-o „vizită privată” la clubul de pe „Santiago Bernabeu”.

Nadia Comăneci, într-o vizită de senzație la Real Madrid!

Cu ocazia acestei vizite, oficialii lui Real Madrid i-au oferit, cadou, Nadiei, un tricou al echipei, cu numele „Comăneci” și numărul 1.

Fanii Nadiei au reacționat pe rețelele de socializare și au transmis faptul că „Zeița de la Montreal” ar fi trebuit să primească un tricou cu numărul 10:

„Să îi ofere tricoul cu numărul 10”; „Nadia poartă numărul 10!”; „Numărul de pe tricou trebuia să fie 10!”, au fost doar o parte din reacțiile fanilor, la postarea Nadiei, de pe Instagram.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Nadia Comăneci s-a fotografiat alături de Zinedine Zidane, la Jocurile Olimpice

Nadia Comăneci a avut o întâlnire „de 10” cu Zinedine Zidane la Jocurile Olimpice! „Zeița de la Montreal” a postat o fotografie cu legenda fotbalului francez, care s-a viralizat rapid.

Nadia Comăneci s-a întâlnit cu Zinedine Zidane la antrenamentele de gimnastică, așa cum a anunțat fosta sportivă, prin intermediul postării de pe rețelele de socializare.

Reclamă

Descrierea imaginii postate de Nadia a fost, de asemenea, una de senzație: „O legendă participând la proba de gimnastică!”, a notat Nadia Comăneci, pe contul oficial de X, fostul Twitter.

La festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, atât Zinedine Zidane cât și Nadia Comăneci au purtat torța olimpică. Fostul jucător francez i-a înmânat flacăra lui Rafael Nadal, în fața Turnului Eiffel.

De cealaltă parte, Nadia Comăneci a purtat flacăra olimpică în timp ce se afla într-o barcă, pe Sena, alături de Carl Lewis, Rafael Nadal și Serena Williams.

Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român

Nadia Comăneci este recompensată de statul român pentru performanţele uriaşe pe care le-a obţinut pentru sportul românesc. Nadia a fost prima gimnastă din istorie care a obţinut nora 10.

Mai exact, Nadia Comăneci primeşte lună de lună de la statul român suma de 16.635 de lei, aceasta fiind renta viageră pentru performanţele fabuloase.

Guvernul a implementat, în luna decembrie, măsuri de austeritate pentru anulul 2024 şi a decis să nu existe o creştere a sumei care este oferită foştilor sportivi. Potrivit Ordonanței de Urgență Nr 115/2023, „rentele viagere prevăzute la art. 64 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000, cu modificările și completările ulterioare, se acordă în cuantumul aflat în plată în luna decembrie 2023„.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și