Închide meniul

Narcis Răducan divorţează! Soţia lui, Oana, a depus actele la tribunal!

Publicat: 14 iulie 2023, 17:25

Reclamă
Narcis Răducan divorţează! Soţia lui, Oana, a depus actele la tribunal!

Narcis Răducan divorţează! Soţia lui, Oana, a depus actele la tribunal!

Oana şi Narcis Răducan, pe vremea când erau fericiţi împreună / Facebook

Divorţ în fotbalul românesc! Narcis Răducan, fostul jucător al Stelei, divorţează. Oana Răducan a depus actele pentru divorţ la tribunal, aşa cum arată datele de pe Portalul instanţelor de judecată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Divorţul fostului fotbalist al Stelei a fost anunţat şi de către publicaţia cancan.ro. Narcis şi Oana Răducan erau căsătoriţi de 3 decenii. Cei doi au împreună 3 copii.

Narcis Răducan divorţează! Soţia lui, Oana, a depus actele la tribunal!

În ultima perioadă Narcis Răducan a publicat pe contul său de Facebook fotografii în care nu mai apare Oana. Ultima poză de pe contul său de Facebook în care poate fi văzută şi Oana este una din vara anului trecut, când cei doi erau foarte fericiţi, în vacanţă.

Narcis Răducan şi soţia lui, Oana, deţin împreună o cofetărie. Narcis mai are o academie de fotbal care îi poartă numele.

Cei doi au vorbit de fiecare dată frumos unul despre celălalt în apariţiile publice.

Reclamă

Narcis nu e critic, are foarte multă încredere și mă motivează să fiu mai bună, pentru că el spune că sunt cele mai bune dulciuri și mi-ar fi rușine să nu fac ceva atât de calitativ”, declara Oana Răducan.

Eu gătesc, el nu mă ajută deloc. Mă amenință de ceva timp că o să-mi gătească măcar un mic-dejun, dar prefer să mănânc bine, așa că…”, glumea Oana Răducan.

Narcis Răducan recunoştea că el şi Oana aveau puţin timp la dispoziţie!

Narcis Răducan recunoştea că are foarte puţin timp liber. Cu 3 copii şi două afaceri de manageriat, Oana şi Narcis aveau puţin timp doar pentru ei. Nu este însă exclus ca altul să fie motivul divorţului.

Reclamă 4 / 0/3

Momentan, acţiunea abia a fost introdusă la Judecătoria Sectorului 1 de către Oana Răducan. Încă nu a fost stabilit primul termen al procesului de divorţ.

Gestionarea timpului e o provocare. Cred că e o problemă generală în zilele nostre. Mă împart cu școala de fotbal, o ajut și pe Oana atât cât pot, mai mult cu logistică, bineînțeles, nu intru în detalii pentru că nu mă pricep. Și munca de analist… toate astea fac somnul de 4-5 ore, ceea ce nu-i ok. Mi-am tot promis că o să gestionez mai bine timpul”, declara Narcis Răducan pentru Antena Stars.

„Nu-mi educi tu mie copilul!” Narcis Răducan, scandal uriaş cu mama unui copil care înjura Dinamo: „E pe stadion, face ce vrea!”

Narcis Răducan, scandal uriaş cu mama unui copil care înjura Dinamo la amicalul celor de la CSA Steaua. Fostul jucător al Stelei i-a cerut doamnei respective să îi spună băiatului ei să înceteze cu înjurăturile.

Răspunsul femeii a fost unul halucinant. Aceasta i-a transmis lui Narcis Răducan că nu este în măsură să „îi educe copilul” şi a motivat gestul puştiului prin faptul că „aşa e cântecul!”.

Așa e cântecul, așa îl cântă. E pe stadion, face ce vrea. Nu-mi educi tu mie copilul, pe stadion se înjură, se strigă «M..e Dinamo!». Altfel îl duceam la biserică”, a spus părintele copilului respectiv, conform gsp.ro.

Imediat după răspunsul pe care i l-a dat lui Narcis Răducan, părintele copilului l-a îndemnat pe băiat să continue cu injuriile la adresa rivalei.

Scenele incredibile s-au petrecut la amicalul pe care cei de la CSA Steaua îl disputa cu Progresul Spartac. Narcis Răducan a fost prezent la meci pentru că fiul său, Iustin, este în lotul celor de la CSA Steaua.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și