Închide meniul
Foto

Natalia Mateuţ, anunţ uriaş la început de an: „Nu mai sunt la vârsta la care să pierd timpul!”

Publicat: 1 februarie 2023, 11:23

Natalia Mateuţ a făcut un anunţ uriaş pentru viitorul său şi a dezvăluit că îşi doreşte un copil. Fiica lui Dorin Mateuţ, fost mare internaţional român, nu este implicată într-o relaţie, însă îşi doreşte să îşi întemeieze o familie.

Reclamă
Natalia Mateuţ, anunţ uriaş la început de an: „Nu mai sunt la vârsta la care să pierd timpul!”

Natalia Mateuţ a anunţat că îşi doreşte un copil

Instagram Natalia Mateuţ

În vârstă de 33 de ani, Natalia Mateuţ spune că nu mai este la vârsta la care trebuie să aştepte. Vedeta aşteaptă doar să îşi întâlnească marea dragoste. (IMAGINI HOT ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Natalia Mateuţ, anunţ uriaş la început de an

Da, sigur că o să fiu mult mai atentă! De fiecare dată cumva când ești într-o relație spui că o să fii mai atent și o să ai grijă și așa mai departe. Cred că în viață repetăm niște greșeli până le învățăm cu adevărat. Și îmi doresc să cred că voi alege în viitorul apropiat omul cu adevărat potrivit mie. Alături de care să îmi întemeiez o familie și să fac un copil pentru că îmi doresc foarte tare un copil!

Reclamă

Asta este clar, una dintre rezoluțiile mele în viitorul apropiat. Nu știu dacă se va materializa sau nu acum pe anul asta, dar cu siguranță asta în doresc. Îmi doresc un om alături cu care să construiesc ceva frumos și care să își dorească și el același lucru ca și mine. Îmi doresc pe cineva cu care să privesc în aceeași direcție. Adică nu mai sunt la vârsta la care să pot să pierd timpul și nu îmi doresc să o mai fac. Dintotdeauna când am fost implicată într-o relație și când am iubit, mi-am dorit la un moment dat treaba asta„, a spus Natalia Mateuţ pentru ciao.ro.

Natalia Mateuţ a trecut prin momente grele la finalul anului

Natalia Mateuţ a trecut prin momente dificile la finalul anului trecut. Tatăl său, fostul mare internaţional Dorin Mateuţ, a fost operat la picior la finalul anului 2022. La acel moment, intervenţia chirurgicală la care fost supus Dorin Mateuţ a luat-o prin surprindere pe Natalia Mateuţ.

Am fost și eu luată prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Înțeleg că tata avea niște probleme la picior, că acuza niște dureri la genunchi în ultimele zile, despre care a spus și nu prea. Mama și tata urmau să plece în vacanță, de pe 30, timp de două săptămâni.

E vorba despre niște cheaguri de sânge pe care tata le avea la picior. I le-au descoperit la picior, vreo 6-7 la număr. Ieri, în cadrul unei intervenții încheiată cu succes au fost eliminate”, spunea, la acel moment, Natalia Mateuţ pentru spynews.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea