Închide meniul
Foto

Neymar a devenit din nou tată! Starul brazilian are acum un băiat şi o fată

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 octombrie 2023, 8:39

Neymar a devenit din nou tată! Starul brazilian are acum un băiat şi o fată

Neymar a devenit din nou tată!

Neymar şi logodnica lui, după naştere / Instagram

Neymar a devenit din nou tată! Logodnica starului brazilian, Bruna Biancardi, a născut-o pe micuţa Mavie într-un spital privat din Sao Paolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a ţinut să fie lângă soţia lui în aceste momente şi s-a fotografiat cu ea şi cu fetiţa nou-născută. Neymar mai are un băieţel, Davi Lucca, născut în 2011, dintr-o relaţie anterioară.

Neymar a devenit din nou tată!

„Mavie a sosit pentru a ne completa viața ❤️🙏🏼

Bine ai venit, fiică! Eşti deja foarte iubită de noi… îţi mulțumim că ne-ai ales”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram. Postarea ei a adunat peste 8.300.000 de like-uri în câteva ore.

Bruna Biancardi are peste 8 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce logodnicul ei, Neymar, e urmărit de 215 milioane de persoane pe reţeaua de socializare.

Reclamă

Relaţia lui Neymar cu Bruna Biancardi a fost una tumultuoasă. Starul brazilian i-a cerut scuze logodnicei sale după ce presa a scris că ar fi înşelat-o.

Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat”

„Fac asta pentru voi doi (n.r. – Bruna Biancardi și copilul) și pentru familia mea. Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu e nevoie să precizez ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră.

Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Și eu rămân alături de tine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, atât pe teren, cât şi în afara lui.

Reclamă 4 / 0/3

Greşelile mele din viaţa personală le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

„Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele”

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să o spun și public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice.

Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Nu știu dacă relația noastră va funcționa, dar sunt sigur astăzi că vreau să încerc. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică și va învinge, dragostea noastră reciprocă ne va întări”, a scris atunci Neymar pe Instagram.

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus: „Vă cer să încetaţi. Este lipsă de respect”

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus. Brazilianul a dezminţit informaţiile din presa internaţională, conform cărora ar fi în conflict cu antrenorul său de la Al-Hilal.

„Minciuni. Trebuie să nu mai credeţi aceste lucruri. Pagini ca aceasta, cu milioane de urmăritori, nu pot continua să publice ştiri false. Cu tot respectul, vă cer să încetaţi. Este foarte mare lipsă de respect”, a scris Neymar pe Instagram.

În momentul de față, starul brazilian este cotat la suma de 60 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a jucat pentru: Santos, Barcelona și PSG, iar în această vară a luat drumul Arabiei Saudite, acolo unde a semnat cu Al-Hilal.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și