Închide meniul

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus: „Vă cer să încetaţi. Este lipsă de respect”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2023, 9:20

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus: „Vă cer să încetaţi. Este lipsă de respect

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus

Neymar şi Jorge Jesus / Profimedia Images

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus. Brazilianul a dezminţit informaţiile din presa internaţională, conform cărora ar fi în conflict cu antrenorul său de la Al-Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Minciuni. Trebuie să nu mai credeţi aceste lucruri. Pagini ca aceasta, cu milioane de urmăritori, nu pot continua să publice ştiri false. Cu tot respectul, vă cer să încetaţi. Este foarte mare lipsă de respect”, a scris Neymar pe Instagram.

Neymar a răbufnit după ce a fost acuzat că a cerut demiterea lui Jorge Jesus

Transferat de PSG lui Al-Hilal pentru 90 de milioane de euro la jumătatea lunii august, Neymar a avut un început mai slab în Arabia Saudită.

Iniţial accidentat, el nu a putut debuta în competiţie până la 15 septembrie şi a fost aproape eliminat la prima sa apariţie în Liga Campionilor Asiei trei zile mai târziu.

Al-Hilal ocupă locul al doilea în Saudi Pro League, la un punct în spatele liderului Al-Ittihad.

Reclamă

Neymar a doborât recordul lui Pele

Pe de altă parte, Neymar face spectacol la naţionala Braziliei. A doborât recordul lui Pele şi a devenit cel mai bun marcator din istoria țării sale și a depășit astfel recordul stabilit de Pele. Jucătorul legitimat la Al-Hilal a înscris de două ori în victoria brazilienilor din partida cu Bolivia, câștigată de către naționala lui Neymar cu scorul de 5-1.

Odată cu cele două reușite din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026, Neymar a ajuns la 79 de goluri marcate în tricoul Braziliei, iar astfel i-a bătut recordul lui Pele. Câștigătorul a 3 Cupe Mondiale a reușit să înscrie de 77 de ori în 92 de meciuri pentru echipa națională. De cealaltă parte, pentru a înscrie de 79 de ori, atacantul transferat în Arabia Saudită a avut nevoie de 125 de selecții.

În momentul de față, starul brazilian este cotat la suma de 60 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a jucat pentru: Santos, Barcelona și PSG, iar în această vară a luat drumul Arabiei Saudite, acolo unde a semnat cu Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și