Închide meniul
Foto

Neymar, acuzat că şi-a înşelat iubita însărcinată. Cum i-a cerut iertare Brunei Biancardi: „Nu-mi pot imagina viaţa fără tine!”

Publicat: 22 iunie 2023, 11:36

Reclamă
Neymar, acuzat că şi-a înşelat iubita însărcinată. Cum i-a cerut iertare Brunei Biancardi: „Nu-mi pot imagina viaţa fără tine!”

Neymar, acuzat că şi-a înşelat iubita însărcinată

Mesajul lui Neymar pentru Bruna Biancardi / Instagram

Neymar a ieşit din nou în decor şi este acuzat că şi-a înşelat iubita însărcinată. Starul lui PSG a avut o reacţie imediată pe contul său de Instagram şi a ţinut să îi transmită un mesaj emoţionant iubitei lui, Bruna Biancardi, care este însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzat de infidelitate, Neymar i-a cerut iertare Brunei Biancardi. „Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat„, a scris jucătorul în vârstă de 31 de ani.

Neymar, acuzat că şi-a înşelat iubita însărcinată

Atacantul echipei PSG , Neymar, este accidentat, dar asta nu îl împiedică să fie subiectul unor acuzaţii prin intermediul presei braziliene. Presa locală susţine că jucătorul a avut o aventură cu o bloggeriţă, Fernanda Campos, deşi îşi împarte viaţa cu Bruna Biancardi de mai bine de un an.

În încercarea de a pune capăt acestei poveşti, Neymar a decis să se exprime pe reţelele de socializare într-o lungă scrisoare adresată partenerei sale. A fost un mesaj de scuze pentru femeia care poartă în prezent primul lor copil. „Ney”, care se simte „obligat” să facă publică această scrisoare din moment ce aventura a „devenit publică”, recunoaşte că a făcut o greşeală şi îşi reafirmă dragostea pentru partenera sa.

Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Trebuia să-mi dau seama ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră. Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, pe teren şi în afara lui.

Reclamă

Greşelile mele din viaţa personală, le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai speciale persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să vorbesc public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice. Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică, dragostea noastră reciprocă ne va întări„, a scris atacantul, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Iubita lui Neymar este însărcinată

Neymar se despărţise de cunoscutul model în 2021. Şi-au reluat relaţia cu Bruna la finalul anului trecut şi acum sunt cei doi sunt pe punctul de a deveni părinţi.

Visăm la tine şi îţi planificăm sosirea. Ştim că ești aici ca să ne desăvârșești dragostea şi pentru a ne face zilele mult mai fericite. Vei ajunge într-o familie frumoasă, cu un frate, bunici şi mătuşi care deja te iubesc atât de mult. Hai, fiule/fiica noastră, te aşteptăm cu drag„, au scris Neymar şi Bruna pe Instagram.

Postarea s-a viralizat imediat şi a adunat peste 15 milioane de aprecieri în primele 8 ore! Printre cei care l-au felicitat pe Neymar au fost Richarlison, Marco Verratti şi soţia lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo.

Neymar a postat şi mai multe imagini în care apare alături de iubita lui, cea care este deja însărcinată în mai multe luni. Starul de 31 de ani al lui PSG încă se recuperează după o accidentare gravă pe care a suferit-o.

Neymar mai are un copil cu fosta sa iubită, Carolina Dantas. Acesta are 11 ani şi se numeşte Davi Lucca. Înainte să o cunoască pe Bruna Biancardi, Neymar s-a iubit timp de șase ani cu actriță Bruna Marquezine. S-au despărțit în 2018.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare Vezi toate știrile
Citește și