Închide meniul
Foto

Iubita lui Neymar este însărcinată. Mesajul emoţionant postat de starul brazilian, alături de Bruna Biancardi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2023, 11:05

Iubita lui Neymar este însărcinată. Mesajul emoţionant postat de starul brazilian, alături de Bruna Biancardi

Iubita lui Neymar este însărcinată

Neymar, alături de Bruna Biancardi / Instagram

Iubita lui Neymar este însărcinată. Starul lui PSG a făcut anunţul oficial printr-un mesaj emoţionant postat pe reţelele sociale. Acesta apare alături de Bruna Biancardi, cea care va da naştere celui de-al doilea copil al atacantului brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar se despărţise de cunoscutul model în 2021. Şi-au reluat relaţia la finalul anului trecut şi acum sunt pregătiţi să devină părinţi.

Iubita lui Neymar este însărcinată

Visăm la tine şi îţi planificăm sosirea. Ştim că ești aici ca să ne desăvârșești dragostea şi pentru a ne face zilele mult mai fericite. Vei ajunge într-o familie frumoasă, cu un frate, bunici şi mătuşi care deja te iubesc atât de mult. Hai, fiule/fiica noastră, te aşteptăm cu drag„, au scris Neymar şi Bruna pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Reclamă

Postarea s-a viralizat imediat şi a adunat peste 15 milioane de aprecieri în primele 8 ore! Printre cei care l-au felicitat pe Neymar au fost Richarlison, Marco Verratti şi soţia lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo.

Neymar a postat şi mai multe imagini în care apare alături de iubita lui, cea care este deja însărcinată în mai multe luni. Starul de 31 de ani al lui PSG încă se recuperează după o accidentare gravă pe care a suferit-o. Nu va mai putea juca în acest sezon în care parizienii mai sunt în cursă numai pentru câştigarea titlului din Ligue 1.

Neymar mai are un copil cu fosta sa iubită, Carolina Dantas. Acesta are 11 ani şi se numeşte Davi Lucca. Înainte să o cunoască pe Bruna Biancardi, Neymar s-a iubit timp de șase ani cu actriță Bruna Marquezine. S-au despărțit în 2018.

Reclamă 4 / 0/3

29 de partide a adunat Neymar pentru PSG în actuala stagiune. Fotbalistul de 31 de ani a reușit 18 goluri și a oferit 17 assist-uri. Are o cotă de piaţă de 70 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Neymar recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou

Neymar (31 de ani) recuperează din pierderi, după ce a pierdut un milion de euro la cazinou. Starul lui PSG, accidentat până la finalul sezonului, a stârnit noi controverse după ce s-a filmat în timp ce juca la ruletă.

La finalul lunii trecute, imaginile cu Neymar s-au viralizat rapid. Acesta a avut o reacţie de necrezut în momentul în care a pierdut o sumă uriaşă. Pasionat al jocurilor de noroc, atacantul liderului din Ligue 1 nu se dezice.

Potrivit mundodeportivo.com, Neymar tocmai a câştigat 35.000 de euro la ruletă. Luni seară, sud-americanul s-a filmat în timp ce a pus câte 10.960 de euro pe mai multe numere. Unul dintre acestea, 29, l-a ajutat să ajungă pe plus. A obţinut astfel un profit de 35.280 de euro.

Neymar este sub contract cu un cazinou online şi primeşte sume importante de la sponsorul său. Acesta este şi unul dintre principalele motive pentru care intră în direct, pe reţelele de socializare, în timp ce joacă diferite jocuri de noroc.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și