Închide meniul

Nicolae Stanciu, despre clubul la care s-a simțit cel mai bine: „E acasă pentru mine!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 decembrie 2022, 21:30

Nicolae Stanciu, despre clubul la care s-a simțit cel mai bine: E acasă pentru mine!”

Nicolae Stanciu a dezvăluit clubul la care s-a simțit cel mai bine

Profimedia

Nicolae Stanciu a dezvăluit care este clubul la care s-a simțit cel mai bine. În prezent, internaționalul romăn joacă în China la Wuhan Three Towns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 29 de ani, Nicușor a trecut pe la echipe precum FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Slavia Praga sau Al-Ahli, însă de una s-a îndrăgostit în mod special.

Nicolae Stanciu, despre clubul la care s-a simțit cel mai bine: „E acasă pentru mine!”

Pentru mijlocașul român, experiența din Cehia, de la Slavia Praga, rămâne de departe cea mai frumoasă din cariera sa.

„Slavia este cel mai important club din cariera mea și, după părerea mea, cel mai mare club la care am jucat. E acasă pentru mine, deși am câștigat trofee și în România, țara mea. 

Eu și familia mea ne-am simțit cel mai bine la Slavia. Fiica mea s-a născut la Praga. Sunt recunoscător că am contribuit la succesul clubului”, a declarat Nicolae Stanciu, potrivit site-ului oficial al celor de la Slavia Praga.

Reclamă

Nicolae Stanciu a numit cel mai bun antrenor din cariera sa

Nicolae Stanciu susține că Jindrich Trpisovsky, actualul „principal” de la Slavia Praga, este cel mai bun antrenor cu care a lucrat în cariera sa. Nicolae Stanciu a evoluat timp de doi ani și opt luni sub comanda lui Trpisovsky la Slavia Praga.

„Cum s-a făcut transferul? Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. Agentul meu mi-a spus despre interesul Slaviei, dar nu eram chiar pregătit pentru asta. Am ezitat, am vorbit foarte mult cu soția mea despre asta. Eram puțin nesigur pentru că nu știam dacă va fi bine sau nu.

Dezbaterea crucială s-a petrecut în ziua nunții, care a fost cu două săptămâni înainte să ajung la Slavia. În cele din urmă, am decis împreună să accept acceastă provocare. Amândoi am fost fericiți, iar apoi m-am liniștit. Alături de fiica mea, soția este cel mai mare fan al meu.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, am vorbit cu antrenorul Trpisovsky, ne-am trimis câteva mesaje și am devenit sigur că Slavia a fost cea mai bună variantă pentru mine. El m-a convins să vin. E cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Din nefericire, nu mai am mesajele cu el, dar mi-a spus că vrea cu adevărat să mă antreneze, că mă place ca jucător, ca om și vrea să colaborăm

Sentimentele erau reciproce, eram și eu bucuros să aud asta. În timp, am ajuns să îl cunosc mai bine pe antrenor, cum e ca om. De aceea e cel mai bun din punctul meu de vedere. În primul rând, e un om bun și un antrenor excelent. Relația pe care am avut-o și viziunea sa despre fotbal l-au transformat în cel mai bun antrenor pe care l-am avut vreodată”, a declarat Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru site-ul oficial al Slaviei Praga.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și