Închide meniul

Noaptea Muzeelor – Helmut Duckadam, gazdă la Muzeul Fotbalului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2023, 14:33

Noaptea Muzeelor – Helmut Duckadam, gazdă la Muzeul Fotbalului

Mutarea lui Gigi Becali care l-a făcut pe Duckadam să îşi recunoască greşeala

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu

Noaptea Muzeelor – Helmut Duckadam va fi gazdă la Muzeul Fotbalului. Publicul va descoperi la Muzeul Fotbalului din Centrul Vechi, sâmbătă, de Noaptea Muzeelor, sute de exponate şi colecţii rare, unde gazdă le va fi marele portar Helmut Duckadam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă experienţa muzeală, vizitatorii vor putea face fotografii cu eroul echipei Steaua Bucureşti din finala Cupei Campionilor 1986, pot obţine autograful lui şi vor asculta poveştile lui Duckadam chiar lângă mănuşile originale cu care a apărat penalty-urile Barcelonei, care vor rămâne la Muzeu pentru o perioadă limitată de timp.

Noaptea Muzeelor – Helmut Duckadam, gazdă la Muzeul Fotbalului

Programul muzeului va fi prelungit de la ora 20.00 până la 2.00, iar vizitatorii beneficiază de un preţ special la intrare, precum şi multe alte surprize în magazinul muzeului.

Primul muzeu al fotbalului din Europa de Est funcţionează în România, mai exact în Centrul Vechi din Bucureşti, pe Gabroveni 24 de la 1 noiembrie 2022. O iniţiativă private 100%, Muzeul Fotbalului este certificat de Ministerul Culturii, fiind cel de al doilea muzeu privat din ţară în ultimii 115 ani.

Cele mai impresionante „comori” din spatele cifrelor, pe care le descoperă zilnic românii şi turiştii străini?

Reclamă

• International Room: mănuşile de legendă purtate de Helmuth Duckadam la Sevilla 1986, tricoul lui Majearu din finala Cupei Campionilor cucerită de Steaua, setul de ceremonie pregătit de Barcelona care se visa triumfătoare sau evoluţia mingii de fotbal de la Campionatul Mon dial din 1930 până în present;

• Experience Room: de la tricoul purtat de Maradona la Barcelona până la cel al lui Ronaldo de la Real Madrid, plus cel al Argentinei cu autografele lui Messi, Augero ori Mascherano! Dar şi tricourile lui Zlatan Ibrahimovici, Roberto Baggio, Kluivert, Baresi, Desailly, Maldini şi multe alte legende ale fotbalului! Mai mult, aici trăieşti marile momente şi meciuri într-o experienţă incredibilă!

• Romanian Room: tricourile lui Dobrin, Lucescu, Iordănescu, Belodedici, Lupescu sau Gică Popescu de la echipa naţională, dar şi ale stranierilor: Hagi (Real Madrid), Lobonţ (Roma) ori Marcel Răducanu (Dortmund). Şi alte zeci de exponate rare acoperind cele mai iubite cluburi din fotbalul românesc, Steaua, Dinamo sau Universitatea Craiova şi istoria tricolorilor;

Reclamă 4 / 0/3

• Interactive Room: instalaţii moderne pentru experienţe incredibile, de la călătorii video în istoria fotbalului la experienţe reale de comentator, concursuri şi provocări pentru interacţiune totală cu cel mai iubit sport şi eroii lui;

• Practice Room: fotbal şi dincolo de fotbal, pentru că aici chiar poţi trage la poartă, dar te şi distrezi cu prietenii într-un meci de foosball (fotbal de masă) sau muţi finala în fotbal virtual!

În plus, clădirea istorică în care funcţionează Muzeul este una complet restaurată şi cuprinde 1.500 mp, incluzând la parterul clădirii cu acces gratuit un restaurant, cafenea şi un Fan Shop special!

Ce găseşti la Muzeul Fotbalului

Muzeul Fotbalului este primul muzeu din Europa de Est dedicat fotbalului, 100% privat, care oferă vizitatorilor o experienţă la cele mai înalte standarde: de la tricourile de colecţie ale lui Maradona, Ronaldo şi Hagi, exponate legate de Real Madrid şi Barcelona, până la repere din istoria celor mai faimoase cluburi româneşti, Steaua, Dinamo ori Universitatea Craiova. Certificat de Ministerul Culturii, primul muzeu din România al fotbalului, înseamnă 8 niveluri de interacţiune spectaculoasă într-o clădire de 1.500 mp din Centrul Vechi al Bucureştiului, pe Gabroveni 24.

Recomandări
  • Noaptea Muzeelor – Helmut Duckadam, gazdă la Muzeul Fotbalului
  • Muzeul Fotbalului este primul muzeu din Europa de Est dedicat fotbalului

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și