Închide meniul
Foto

„Noua Sharapova” a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap. Are 23 de ani, s-a retras din tenis şi are milioane de euro în cont

Reclamă

Publicat: 11 august 2023, 14:40

„Noua Sharapova” a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap. Are 23 de ani, s-a retras din tenis şi are milioane de euro în cont

"Noua Sharapova" a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap

Sofya Zhuk face senzaţie / Instagram

„Noua Sharapova” a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap. Sofya Zhuk are un succes uriaş pe reţelele sociale, chiar dacă s-a retras din sportul care a consacrat-o. Câştigătoare a turneului de junioare la Wimbledon, în 2015, rusoaica a adunat deja o avere uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofya Zhuk a fost comparată cu Maria Sharapova, dar a fost nevoită să renunţe la tenis în 2020, când avea 20 de ani. A avut mari probleme din cauza accidentărilor şi a decis să nu mai facă niciun sacrificiu şi să îşi îndrepte atenţia spre modelling.

„Noua Sharapova” a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap

Sofya este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi a avut imediat succes în afara terenului de tenis. A prins contracte spectaculoase şi a ajuns la o avere de milioane de euro.

Din tenis, rusoaica reuşise să câştige aproape 400.000 de euro. Cea care a fost pe locul 116 WTA postează mereu poze provocatoare pe contul de Instagram, acolo unde a ajuns la 180.000 de urmăritori. În ultima fotografie pe care le-a arătat-o fanilor apare topless şi a adunat mii de aprecieri. „Visele noastre sunt, uneori, doar o iluzie„, a fost mesajul transmis de Sofya.

Reclamă

Patrimoniul Unesco„, „Perfecţiune„, „Tu eşti visul meu” şi „Ce frumuseţe„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de fosta jucătoare de tenis.

În luna aprilie, Zhuk a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a deschis cont pe o platformă pentru adulţi.

Momentul pe care l-ați cerut/așteptat a venit! Îmi fac cont de OnlyFans! Nu vor fi poze nud, așa că nu vă entuziasmați prea tare, însă vor fi lucruri foarte interesante”, a scris atunci Sofya.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul a fost unul neaşteptat în condiţiile în care, în trecut, „noua Sharapova” a fost criticată dur pentru că postează poze sexy.

Nu înțeleg care e problema lor, e doar o poză! Am primit mii de mesaje – de obicei nu le bag în seamă, dar acum erau agresive şi amenințătoare. Sunt unii care nu înțeleg că nu mai fac parte din lumea tenisului, că pot trăi fără tenis şi fără să cad în depresie”, îşi manifesta nedumerirea Sofya Zhuk.

Născută la Moscova, Sofya s-a mutat la Miami şi s-a îmbogăţit fiind influencer. Site-urile de specialitate estimează averea ei la aproximativ 5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și