Închide meniul
Foto

„Nu şi-a plătit ratele la casă!” Milionarul care a ajuns falit: „Datoriile la fisc şi bănci sunt uriaşe!”

Publicat: 2 ianuarie 2023, 11:43

Reclamă
„Nu şi-a plătit ratele la casă!” Milionarul care a ajuns falit: „Datoriile la fisc şi bănci sunt uriaşe!”

Jermaine Pennant a ajuns falit

Profimedia

Milionarul care a ajuns falit din cauza datoriilor. Acesta are datorii uriaşe şi nu şi-a plătit ratele la casă. Este vorba de fostul fotbalist de la Arsenal şi Liverpool, Jermaine Pennant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Retras din activitate în urmă cu 5 ani, Pennant a fost declarat falit după ce a acumulat datorii de peste 1 milion de lire sterline, scriu cei de la The Sun.

„Nu şi-a plătit ratele la casă!” Milionarul care a ajuns falit

Pe lângă datoriile la creditori şi bănci, Jermaine Pennant ar avea restanţe şi la utilităţi. De altfel, un apropiat al fostului fotbalist a dat detalii despre situaţia în care se află Pennant.

„Datorează o grămadă de bani peste tot. Suma totală datorată este din 7 cifre. Datoriile pe care le are la fisc și la bănci sunt uriașe. Nu și-a plătit ratele la casă și probabil să va fi deposedat de proprietate.”, a declarat un apropiat al lui Jermaine Pennant, pentru sursa mai sus citată.

Fosta soţie a lui Pennant, curtată de Cristiano Ronaldo

Alice Goodwin, fosta soție a starului Jermaine Pennant, a vorbit despre presupusa legătură cu Cristiano Ronaldo. Între ea şi starul portughez, Cristiano Ronaldo, nu a fost nicio legătură amoroasă.

Reclamă

Alice a rupt tăcerea într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de pe Instagram. Alice Goodwin, devenită celebră după ce a fost căsătorită cu Jermaine Pennant, fotbalist care a evoluat în cariera sa pentru rivalele Premier League, Arsenal Londra și FC Liverpool este model OnlyFans.

Alice Goodwin le-a mărturisit celor 350 de mii de urmăritori ai săi de pe Instagram că l-a refuzat pe fotbalistul de 36 de ani, care evoluează în prezent pentru Manchester United. „Te-ai cuplat cu Ronaldo?”, a fost Alice Goodwin întrebată. Răspunsul a fost clar „Nu, i-am dat cu flit, pentru că el nu este genul meu”, a dezvăluit aceasta în trecut.

Presa de scandal a încercat să îl „cupleze” pe superstarul lusitan cu mai multe vedete, înainte de relația sa oficială cu argentinianca Georgina Rodriguez.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au început să se întâlnească în 2017 și în prezent au o fiică împreună, dar locuiesc alături și de ceilalți trei copii ai golgheterului portughez. Alice Goodwin, ea și Jermaine Pennant s-au despărțit definitiv în 2020, după nouă ani petrecuți împreună, dintre care șase în postura de soț și soție.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și