Închide meniul

„Nu ştiu ce e în sufletele ruşilor”. Mario Camora şi coechipierii săi de la CFR Cluj au sărit în ajutorul refugiaţilor ucraineni: „Se auzeau bombele la Botoşani. Se simţea miros de fum, de ars!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2022, 10:22

„Nu ştiu ce e în sufletele ruşilor. Mario Camora şi coechipierii săi de la CFR Cluj au sărit în ajutorul refugiaţilor ucraineni: „Se auzeau bombele la Botoşani. Se simţea miros de fum, de ars!

Mario Camora, record uriaş pentru fotbalul românesc

Mario Camora, în tricoul lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii lui Dan Petrescu au rămas marcaţi de ceea ce au văzut, în hotel, la ultima deplasare făcută în Liga 1. Şi soţia căpitanului campioanei României a intervenit când a văzut drama prin care trec copiii ucraineni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora, şocat de războiul din Ucraina: „Copiii plângeau la telefon, te topește!”

Problemele adevărate sunt că facem necazuri din problemele mici, pe care le rezolvăm și mâine. Stăteam în hotel cu refugiați și acum la București, copiii plângeau la telefon, te topește. Îți dai seama că tu ai lucrat o viață să ai casa ta și deodată trebuie să pleci că îți distruge și casa… E complicat și de asta am și ajutat și noi jucătorii.
Am făcut colectă, pentru medicamente, să trimitem.

Acum și cu nevasta mea am ajutat copiii refugiați. Alea sunt probleme, să vezi totul distrus. Eu am crezut că a trecut vremea asta. Nu a ajuns pandemia că trebuia să stăm închiși în casă?! Să se ducă într-un câmp să se bată toți acolo! E incredibil! Nu știu ce e în sufletele rușilor să omoare copiii…„, a declarat Mario Camora pentru playsport.ro.

Mihai Bordeianu i-a spus lui Camora că exploziile din Ucraina se aud şi la Botoşani. Jucătorii de la CFR Cluj se tem că ar putea fi chemaţi să se înroleze.

Mi-e teamă, că suntem foarte aproape. Știi cum a zis și el, că dacă aterizează România în Ucraina. Bordeianu (n.r. Mihai Bordeianu, mijlocașul de la CFR Cluj) a zis că auzea bombele acolo la Botoșani. Se simțea miros de fum, de ars. Mă tem puțin, că eu sunt cetățean român acum. Mă gândesc că pot fi mobilizat, dar asta e o lege. Sperăm din suflet să nu se întâmple nimic și să se termine și războiul dintre ei„, a mai spus Camora.

Reclamă

Gică Hagi a răbufnit după invazia Rusiei în Ucraina

Gică Hagi a oferit un discurs-manifest după ce Rusia a invadat Ucraina. „Regele” critică în termeni duri decizia luată de Vladimir Putin şi susţine că totul se rezumă la bani.

Cu toții ne dăm seama ce bine e să ai pace, să fie liniște. Cred că nimeni în lume nu-și dorește acest lucru. Eu îmi doresc să se oprească cât mai repede, toată lumea pierde din acest lucru. Zic și eu «stop» cât mai repede, să se înțeleagă.

Sunt foarte multe interese, foarte mulți bani la mijloc. Din cauza asta vin toate problemele societății în momentul de față, de la interese mari și bani foarte mulți. Nu ne mai săturăm! Ar trebui să fim oameni, mai normali, să eliminăm aceste lucruri care nu mai au ce căuta în societate.

Reclamă 4 / 0/3

Cei care au intrat în Ucraina ar trebui să se oprească. Noi, ceilalți, suntem mici. Cei mari, care au putere și informații, să se oprească cât mai repede. Nu e nevoie de așa ceva. Vrem pace, liniște, să fie sport, cultură, sănătate, viață frumoasă.

Nu putem trăi cu bombe și cu ce vedem, asta nu poate exista. Nu-mi vine să cred, de când a început sunt șocat. Vreau, nu vreau, mă gândesc mai mult la acest lucru decât la fotbal. Opriți-vă, să ne bucurăm cu toții de sănătate și de liniște, să fie pace pe pământ!

Nu știu ce e în mintea celor care atacă, care pornesc un război. Ce gândesc, ce vor să facă? Nu le ajunge ce au? Ce vrei, de ce vii la mine în casă? Le vrei pe toate? Nu vă săturați, la câți bani și câtă putere aveți? Noi, cei normali, vrem să trăim și noi frumos.

Război în Ucraina | Discursul lui Gică Hagi

Dezamăgire, suferință… nu-mi vine să cred, e dureros că în timpurile astea s-a ajuns la așa ceva. Am avut pandemie doi ani, acum a venit și asta. Pentru binele tuturor, opriți-vă!

Din păcate, eu sunt mic. Ce am zis eu e nimic, nu cred că se ia în seamă. Cei care au bani mulți să nu facă războaie! Să investească în sport, în cultură, în filme, teatru, actori. Fiecare țară să aibă integritatea ei, să ne simțim bine. Mi-e greu să înțeleg”, a spus Hagi.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și