Închide meniul
Foto

Nunta lui Ianis Hagi, în imagini! Cele mai frumoase momente de la cununia religioasă

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2024, 16:58

Reclamă
Nunta lui Ianis Hagi, în imagini! Cele mai frumoase momente de la cununia religioasă

Nunta lui Ianis Hagi, în imagini

Nunta lui Ianis Hagi, în imagini

Nunta lui Ianis Hagi, în imagini | Au fost momente superbe la cununia religioasă a internaţionalului român, cu aleasa inimii sale, Elena. În galeria foto de la finalul articolului vezi cele mai frumoase momente de la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios astăzi, la Sf. Visarion. Petrecerea va avea loc la Domeniul Ştirbey, iar Antena deţine drepturi exclusive de difuzare.

Nunta lui Ianis Hagi, în imagini! Cele mai frumoase momente de la cununia religioasă

Ianis şi Elena Hagi au avut o apariţie superbă şi au fost în centrul atenţiei, în cea mai frumoasă zi din viaţa lor.

Cununia religioasă a început la ora 15:00, şi s-a încheiat în jurul orei 16:00. Cele mai emoţionante momente au fost cele în care mirilor li s-au pus cununele pe cap şi au făcut Isaie dănțuiește, în jurul mesei.

De asemenea, un alt moment emoţionant a fost şi atunci când celor doi li s-au pus inelel, tot de către preot. Pe durata slujbei, Ianis şi Elena Hagi şi-au zâmbit de mai multe ori, dragostea şi emoţiile pe care le aveau fiind vizibile.

Reclamă
Reclamă 4

Elena Hagi a strălucit la marele eveniment, la braţul soţului ei. De la cununia religioasă nu au lipsit părinţii şi bunicii celor doi, Kira Hagi fiind surprinsă şi ea extrem de emoţionată.

Și mama internaționalului român, Marilena Hagi, și-a stăpânit cu greu lacrimile. Ea a stat pe scaun, lângă Gică Hagi, Gică Popescu şi soţia lui fiind aproape.

Nunta Anului la Domeniul Ştirbey | Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene ale anului, cununia religioasă a Elenei şi a lui Ianis Hagi, are loc astăzi, în Bucureşti, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul acestuia.

Reclamă

După cununia civilă care a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. Ulterior, aceştia vor sărbători alături de familie şi de prieteni la Palatul Ştirbey. Imagini exclusive, atât de la cununia religioasă, cât şi de la petrecerea care va avea loc la Domeniul Ştirbey, vor fi transmise în acest weekend de către posturile Antena.

Cu o istorie de peste 160 ani, o suprafață de 24 hectare, arbori seculari, un superb lac interior şi monumente istorice, Domeniul Ştirbey Vodă este locul care va găzdui cea mai așteptată nuntă a anului. Fondat de familia Ştirbey, domeniul poartă o încărcătură istorică bogată care se întinde până în secolul al XVIII-lea şi a devenit, de-a lungul timpului, un simbol al eleganţei aristocratice. Dincolo de însemnătatea arhitecturală a uneia dintre cele mai bine păstrate reședinte princiare, Domeniul Stirbey Vodă a avut un rol important în istoria țarii noastre prin vizitele familiei regale ale României, ale unor mari personalități politice și artistice și prin evenimentele desfășurate aici.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și