Închide meniul
Foto

O campioană mondială din România a avut un Crăciun de coșmar: ”Mor de foame, nu mai pot!” Ce se întâmplă cu sportiva care s-a luptat cu depresia ani de zile

Reclamă

Publicat: 29 decembrie 2021, 19:48

O campioană mondială din România a avut un Crăciun de coșmar: ”Mor de foame, nu mai pot!” Ce se întâmplă cu sportiva care s-a luptat cu depresia ani de zile

Ana Porgras, Crăciun de coșmar

ProfimediaImages

Ana Porgras a avut un Crăciun de coșmar

Fosta gimnastă se confruntă cu noi probleme de sănătate, motiv pentru care și-a petrecut Sărbătorile în spital. Campioana mondială a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot. Nu am mâncat pentru că nu am voie (explicație pentru hateri), nu pentru că nu îmi dau oamenii”, a scris Ana Porgras pe contul său de Instagram.

La Campionatele Mondiale, Ana Porgras a urcat pe podium în 2009 (bronz la paralele) şi un an mai târziu (aur la bârnă). În 2010 a cucerit şi şi medalia de bronz, în proba pe echipe, la Campionatele Europene de la Birmingham.

Ana Porgras a trecut prin clipe îngrozitoare

Ana Porgras a rememorat cel mai dificil moment prin care a trecut. Ultima campioană mondială a României, la gimnastică, a fost nevoită să se retragă din activitate la vârsta de 18 ani. S-a accidentat la cot şi la genunchi şi şi-a încheiat prematur cariera.

Fosta sportivă a trecut printr-o adevărată depresie. Cu greu a reuşit să îşi revină şi să încheie acea perioadă nefericită din viaţa ei.

Reclamă

M-am luptat cu depresia câţiva ani. Eram complet derutată, parcă veneam de pe altă planetă. Nu știam încotro să apuc, fiindcă nu mă pricepeam la absolut nimic în afară de gimnastică, de care nu voiam să mai aud, măcar o perioadă. 

Trăiam un sentiment de inutilitate. Mă tot întrebam ce să fac cu viața mea și așa am ajuns să mă îndrept spre cosmetică, fiindcă e un domeniu care m-a atras dintotdeauna. Am început să învăț din diferite experiențe și să iau ce e mai bun de la fiecare om cu care am interacționat. Iar mama m-a sprijinit cel mai mult și m-a încurajat„, a declarat Ana Porgras pentru GSP.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și