Închide meniul

Ana Porgras a trecut prin clipe îngrozitoare. "M-am luptat cu depresia, trăiam un sentiment de inutilitate". Fosta campioană a ajuns manichiuristă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 12:16

Ana Porgras a trecut prin clipe îngrozitoare. "M-am luptat cu depresia, trăiam un sentiment de inutilitate". Fosta campioană a ajuns manichiuristă

AS.ro

Ana Porgras şi-a deschis un salon de cosmetică

Fosta sportivă a trecut printr-o adevărată depresie. Cu greu a reuşit să îşi revină şi să încheie acea perioadă nefericită din viaţa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anei Porgras: "M-am îndreptat spre cosmetică pentru că nu mă pricepeam la altceva"

"M-am luptat cu depresia câţiva ani. Eram complet derutată, parcă veneam de pe altă planetă. Nu știam încotro să apuc, fiindcă nu mă pricepeam la absolut nimic în afară de gimnastică, de care nu voiam să mai aud, măcar o perioadă. 

Trăiam un sentiment de inutilitate. Mă tot întrebam ce să fac cu viața mea și așa am ajuns să mă îndrept spre cosmetică, fiindcă e un domeniu care m-a atras dintotdeauna. Am început să învăț din diferite experiențe și să iau ce e mai bun de la fiecare om cu care am interacționat. Iar mama m-a sprijinit cel mai mult și m-a încurajat", a declarat Ana Porgras pentru GSP.

Fosta gimnastă şi-a găsit o nouă oasiune. Medaliata cu aur din 2010, de la Rotterdam, şi-a deschis un salon de cosmetică în Braşov.

"Fac unghiuțe! Îmi plăcea încă de când eram în plină carieră și mă mai jucam cu colegele la acest capitol. Am avut ceva bănuți puși deoparte când m-am retras din activitate. A venit și renta viageră, care m-a ajutat enorm. Acum primesc în jur de o mie de euro pe lună", a dezvăluit Ana.

Reclamă

La Campionatele Mondiale, Ana Porgras a urcat pe podium în 2009 (bronz la paralele) şi un an mai târziu (aur la bârnă). În 2010 a cucerit şi şi medalia de bronz, în proba pe echipe, la Campionatele Europene de la Birmingham.

Ana Porgras ar putea reveni în gimnastică. Are oferte să devină antrenoare pentru copii.

"E un sacrificiu enorm pentru o persoană. Dacă m-aș mai naște încă o dată, aș face gimnastică, cu siguranță!", a declarat fosta gimnastă pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și