Închide meniul
VIDEO

O campioană olimpică din Rusia a revoltat întreaga planetă! Discurs tulburător în fața lui Vladimir Putin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2022, 22:41 / Actualizat: 28 aprilie 2022, 8:55

O campioană olimpică din Rusia a revoltat întreaga planetă! Discurs tulburător în fața lui Vladimir Putin

Război în Ucraina | Veronika Stepanova, discurs tulburător în fața lui Vladimir Putin

Twitter / Alex Dolgopolov

Război în Ucraina | Rusoaica Veronika Stepanova (21 de ani) a avut un discurs tulburător în fața lui Vladimir Putin. Campioana olimpică la schi fond a avut numai cuvinte de laudă și susținere pentru țara sa, a cărei armată a declanșat infernul în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veronika Stepanova a devenit una dintre cele mai criticate persoane din lume, după discursul ținut la Kremlin, în fața lui Vladimir Putin. Tânăra sportivă, campioană olimpică la Beijing, a vorbit în termen laudativi la adresa Rusiei, care continuă să bombardeze Ucraina.

Război în Ucraina | Veronika Stepanova, discurs tulburător în fața lui Vladimir Putin

După ce a fost premiată pentru performanța sa sportivă, la Kremlin, Stepanova a spus că Rusia se află pe drumul cel bun și are încredere că va câștiga. În încheiere, tânăra rusoaică a făcut și o promisiune în fața președintelui Rusiei, care a ordonat invazia din Ucraina.

„M-am născut în ianuarie 2001. În faţa ochilor mei, Rusia a devenit din nou puternică, mândră şi prosperă. Nu le place tuturor, asta este evident. Dar suntem pe drumul cel bun şi cu siguranţă vom câştiga, aşa cum am făcut-o la Jocurile Olimpice.

Sunt foarte mândră să primesc astăzi o asemenea onoare de la preşedintele ţării noastre. Vă mulţumesc mult pentru că aţi ridicat steagul ţării! Şi nu vom lăsa această medalie de aur să plece, asta este o promisiune.”, a spus Veronika Stepanova.

Reclamă

Alex Dolgopolov a răbufnit după discursul sportivei din Rusia

Declarația campioanei olimpice a revoltat întreaga planetă. Printre cei care au reacționat se numără și Alex Dolgopolov. Fostul jucător de tenis din Ucraina a criticat aspru discursul ținut de Stepanova în fața lui Vladimir Putin.

„Așadar, această campioană olimpică Veronika Stepanova spune literalmente că ‘Rusia e pe drumul cel bun și, cu siguranță, vom câștiga, așa cum am făcut-o la Jocurile Olimpice’. Parcă sportivii ruși nu erau implicați în politică, parcă erau cu toții nevinovați. Da, cu siguranță.”, a scris Alex Dolgopolov, pe contul de Twitter.

Dezvăluirea lui Dmytro Topalov, jucătorul care a scăpat din infernul de la Mariupol

Fotbalistul Dmytro Topalov, care a jucat la FK Mariupol până la declanșarea războiului, a reușit să fugă din mijlocul bombardamentelor. În prezent, atacantul de 24 de ani se antrenează cu Șahtior Donețk și se află într-un turneu caritabil desfășurat în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Topalov a făcut o comparație între cum arăta Mariupol înainte și după bombardamentele lui Vladimir Putin.

„Sincer, este extrem de dureros să văd ce se întâmplă acolo deoarece Mariupol și Volnovakha reprezintă casa mea. Părinții mei au plecat, am plecat și eu și nu știm când ne vom mai întoarce acolo. Dar sper în victoria noastră și că vom reveni acolo, vom reconstrui totul, iar totul va fi bine pentru noi.

În perioada în care jucam la FK Mariupol, orașul înflorise. Au fost construite un parc și o arenă de hochei. Stadionul nostru trebuia să fie reconstruit până în 2025. Totul a prosperat, iar acum totul este pur și simplu distrus.”, a spus Dmytro Topalov, citat de sport.ua.

În ciuda distrugerilor rușilor, Dmytro Topalov are încredere că Ucraina va trece cu bine peste război. Tânărul mijlocaș consideră că unitatea poporului reprezintă punctul forte împotriva atacurilor lui Vladimir Putin.

„Principalul nostru avantaj este că avem libertate, libertatea de exprimare. Și faptul că toată lumea este unită: suntem împreună în asta și nu putem fi înfrânți.”, a mai declarat Topalov.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și