Închide meniul

„O iubesc, dar sunt foarte îngrijorat pentru ea!”. Emma Răducanu, sfătuită de Ronnie O’Sullivan să apeleze la un psihiatru. „Ar fi cel mai bun lucru”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2021, 15:02

Reclamă
„O iubesc, dar sunt foarte îngrijorat pentru ea!. Emma Răducanu, sfătuită de Ronnie OSullivan să apeleze la un psihiatru. „Ar fi cel mai bun lucru

Emma Răducanu, umilită la Sydney

Profimediaimages

Ronnie O’Sullivan, sportivul care a revoluționat snookerul, a ținut să îi transmită un sfat prețios tinerei jucătoare de tenis. Acesta s-a declarat un fan înfocat al Emmei și i-a recomandat să apele la un psihiatru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronnie O’Sullivan, mesaj pentru Emma Răducanu: „Să îl sune pe psihiatrul sportiv Steve Peters”

Profesion în psihiatrie, Steve Peters a avut un rol uriaș în ascensiunea lui Ronnie. Au început colaborarea în 2011, iar rezultatele s-au văzut imediat. O’Sullivan a devenit campion mondial în 2012 și 2013.

O urmăresc foarte atent pe Emma Răducanu şi vă spun că sunt foarte îngrijorat pentru ea. Se pune o presiune imensă pe umerii ei. Cel mai bun lucru pe care poate să îl facă e să îl sune pe psihiatrul sportiv Steve Peters, el are abilitatea să o îndrume spre ce trebuie făcut.

Emma nu are nevoie să i se spună cum să lovească mingea sau ce strategie să adopte în partide, ci are nevoie de un om care să o înveţe să îndepărteze presiunea pe care o simte. O iubesc pe Emma şi vă spun că, dacă îl va include pe Steve Peters în echipa ei, ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar face„, a declarat Ronnie O’Sullivan pentru eurosport.ro.

„Racheta” a dezvăluit prin ce a trecut în urmă cu două decenii, în prima sa finală de Campionat Mondial.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt aşteptări mari de la sportivii de top şi poţi claca foarte uşor. Apare o frică pe care nu o poţi controla. Am păţit-o şi eu, chiar în finală de Campionat Mondial. Aveam 15-10 pe tabelă şi simţeam că nu mă pot întoarce în arenă, paralizasem. L-am sunat pe Steve Peters şi după 10 minute vedeam lucrurile total diferit„, a mai spus Ronnie O’Sullivan.

Emma Răducanu, vedetă în cea mai scumpă campanie din Marea Britanie

Emma Răducanu este imaginea unei campanii de Crăciun, realizate în Marea Britanie. Campioana de la US Open apare în reclamă alături de staruri de la Manchester City și Chelsea. Campania a costat 6 milioane de lire sterline și este cea mai scumpă realizată în Marea Britanie.

Emma Răducanu a devenit un adevărat star în Marea Britanie, după succesul istoric de la US Open. Jucătoarea de tenis este imaginea unei campanii de Crăciun ce a fost realizată de englezi. În spot mai apar starurile din Premier League, Jack Grealish Jordan Pickford și Declan Rice, dar și celebrele atlete Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill.

Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:24

Câţi bani bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino: „Sunt extrem de scumpe”

13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și