Închide meniul

O maşină a milionarului Gigi Neţoiu, atacată cu topoare de interlopi! Scene ireale: „A dat cu toporul să îl omoare! A spart geamul maşinii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 16:43

O maşină a milionarului Gigi Neţoiu, atacată cu topoare de interlopi! Scene ireale: „A dat cu toporul să îl omoare! A spart geamul maşinii!

Gigi Neţoiu, alături de Nicolae Badea

Hepta

Gigi Neţoiu a oferit primele detalii cu privire la incidentul care a avut loc pe moşia sa. Conform spuselor omului de afaceri, tot scandalul a plecat de la un cioban care şi-a lăsat oile în plantaţia de vie a milionarului. Neţoiu spune că aceste lucruri se întâmplă periodic şi a acuzat în termeni duri un clan de interlopi. Scandalul s-a produs în comuna Cetate, din judeţul Dolj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maşina lui Gigi Neţoiu, atacată cu topoare de interlopi

De mai mult timp, acest clan a băgat oile în vie. Oamenii au anunţat poliţia ieri, după ce l-au prins în repetate rânduri. Azi s-au dus şi din nou l-au găsit acolo pe tatăl celui care a atacat şi a vrut să omoare oamenii. Şi după zece minute a venit după ei cu toporul, a dat cu toporul să-l omoare pe unul dintre angajaţi şi toporul a ricoşat din mâna lui şi a spart geamul maşinii. Au vreo 300 de capre şi distrug culturile oamenilor, le bagă în grâu, le bagă în vii şi au fost atenţionaţi. Răducan Răzvan a dat cu toporul să îl omoare direct pe unul dintre angajaţi„, a spus Gigi Neţoiu la Antena 3.

Citește și:

Gigi Neţoiu, implicat la 3 echipe în fotbalul românesc

Gigi Neţoiu a fost implicat la 3 echipe în fotbalul românesc. Prima echipă la care a investit a fost Rocar, echipă pe care a dus-o până în prima Ligă. Din 2000 până în 2002, Gigi Neţoiu a fost patronul Universităţii Craiova. În 2002, Neţoiu a luat mai mulţi jucători din Bănie şi a plecat la Dinamo, acolo unde a devenit acţionar alăîturi de Nicolae Badea şi Cristi Borcea.

În 2014, Gigi Neţoiu a făcut parte din „lotul” de 8 oameni din fotbalul românesc ce au fost condamnaţi în „Dosarul Transferurilor”.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și