Închide meniul

„O veste care m-a răscolit!” Ioan Andone, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu

Viviana Moraru Publicat: 15 septembrie 2024, 12:09

Reclamă
„O veste care m-a răscolit! Ioan Andone, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu

Ioan Andone, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu

Gheorghe Mulţescu/ Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Ioan Andone a fost devastat de moartea lui Gigi Mulţescu. Fostul antrenor al „câinilor” a transmis că vestea aflată în această dimineaţă l-a răscolit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu a murit la vârsta de 72 de ani. Cel care a fost poreclit „Smurdul” era internat la spitalul Floreasca încă de săptămâna viitoare, confruntându-se cu grave probleme respiratorii, cauzate şi de accentuarea bolii Alzeihmer de care suferea.

Ioan Andone, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu

Ioan Andone a oferit o reacţie emoţionantă, după ce a aflat faptul că Gigi Mulţescu a murit. Acesta împărţit vestiarul cu Mulţescu atât la echipa naţională, cât şi la Dinamo.

Andone a precizat că boala nu iartă pe nimeni, mărturisind că Mulţescu era foarte atent la alimentaţia sa, însă în cele din urmă a fost răpus de problemele medicale cu care se confrunta.

„Dumnezeu să-l ierte! O veste care m-a răscolit. Din păcate, toți ne ducem! L-am avut coleg și la Dinamo, și la națională. Boala nu iartă… Culmea este că el s-a îngrijit, a avut mereu grijă de el, nu a avut vicii, era atent la tot, la mâncare…

Reclamă
Reclamă

Știam de boala lui, am mai tot vorbit cu Cătălin, cu fiul lui. Aș face un apel ca toți oamenii după o anumită vârstă să-și facă pe cât posibil controale periodice, poate ajută mai mult. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat Ioan Andone, conform gsp.ro.

Gigi Mulţescu a murit la 72 de ani

Gigi Mulţescu a murit la 72 de ani! Legenda lui Dinamo s-a stins din viaţă la spital, acolo unde era internat încă de vinerea trecută.

Fostul ofiţer de presă al lui Dinamo, Ionel Culina, a făcut anunţul despre Gigi Mulţescu. Cel poreclit „Smurdul” s-a retras din viaţa publică în urmă cu un an, fiind măcinat de problemele de sănătate.

Reclamă

Gigi Mulţescu a fost internat la spitalul Floreasca săptămâna trecută, deoarece se confrunta cu probleme respiratorii, cauzate de accentuarea bolii Alzheimer. Legenda clubului din Ştefan cel Mare a antrenat ultima dată echipa la care a scris istorie în 2021, demisionând după un eşec în Cupa României.

Ca jucător, Gigi Mulţescu a intrat în istoria lui Dinamo cu golul de la 40 de metri, marcat în poarta celor de la Hamburg, în 1983. Germanii erau campioni europeni la momentul respectiv, iar „câinii” reuşeau o victorie istorică, cu 3-0.

Alături de Dinamo, Gigi Mulţescu a câştigat de trei ori titlul şi de două ori Cupa României. Fostul jucător a fost transferat de „câini” în 1979, plecând ulterior după şase sezoane.

Mulţescu jucat de 15 ori în echipa naţională şi a fost component al reprezentativei studenţeşti a României. El era poreclit SMURD şi a antrenat pe Dinamo Bucureşti, Sportul Studenţesc , FC Vaslui sau Universitatea Cluj. A pregătit formaţii şi din Turcia, între care Samsunspor sau Gaziantepspor.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:05

Tottenham – Arsenal LIVE SCORE (16:00)! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

14:48

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

14:27

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei! Lovitură uriașă pentru clubul saudit

14:11

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY! Spectacol la Baku

13:40

VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

13:22

Lovitură pentru Lewis Hamilton, înainte de cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Va lua startul de pe linia boxelor

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și