Închide meniul

„Oamenii mei sunt pe moarte!” Detalii tulburătoare! Calvarul trăit de femeile, copiii şi civilii din Ucraina: „Cât de înfricoşător este războiul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 martie 2022, 11:38

„Oamenii mei sunt pe moarte! Detalii tulburătoare! Calvarul trăit de femeile, copiii şi civilii din Ucraina: „Cât de înfricoşător este războiul!

Vladimir Klitschko a făcut dezvăluiri tulburătoare despre războiul din Ucraina

Profimedia

Vladimir Klitschko, unul dintre cei mai mari boxeuri din istorie, a dezvăluit teroarea în care locuiesc ucrainenii. Vladimir Klitschko spune că aceasta este cea mai importantă luptă din viaţa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Dezvăluiri terifiante făcute de Vladimir Klitschko

Boxul este sport, acesta este război, iar oamenii mei sunt pe moarte. În timpul acestei conversații, femei, copii și civili nevinovați vor fi supuși bombelor, rachetelor și realității îngrozitoare a războiului.
Oamenii spun că aceasta este cea mai mare luptă din viața mea și sunt de acord, este atât de trist să realizez cât de înfricoșător este războiul.

Acesta este motivul pentru care îi rog pe cititori, pe toți oamenii din Marea Britanie, să susțină campania noastră și să acționeze acum, în orice mod posibil, pentru a sprijini Ucraina. A izola Rusia de orice competiție sportivă nu este un act de agresiune. Facem asta pentru a opri războiul, în numele păcii.

Nu am nimic personal împotriva sportivilor, dar am multe împotriva agresiunii liderului rus Putin și a mașinii sale de război. Considerăm că sancțiunile la diferite niveluri, inclusiv sportul, sunt de o importanță crucială.
Eliminați competiția sportivă și sportivii își vor întreba liderul: ‘De ce nimeni nu vrea să concureze împotriva noastră?’ Repet, asta nu este împotriva sportivilor, este în numele păcii în Ucraina”, a spus Vladimir Klitschko într-un interviu acordat Daily Star.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Război din Ucraina | Vladimir Klitschko a vizitat o maternitate din Kiev

Războiul început de Rusia în Ucraina a schimbat mii de vieți. Chiar și așa, alte vieți continuă să vină pe lume, în Kiev, orașul bombarbat de rahetele lui Vladimir Putin. Wladimit Klitschko a publicat imagini emoționante dintr-o maternitate.

Reclamă

Wladimir Klitschko s-a înrolat și se implică activ în lupta Ucrainei cu trupele Rusești. Fratele primarului din Kiev și-a făcut timp să viziteze o maternitate. Imaginile cu bebelușii născuți în vreme de război au emoționat o lume întreagă. Klitschko a anunțat că nu mai puțin de 82 de copii s-au născut în spitalul respectiv în cele 13 zile care au trecut de la începutul războiului.

”Viața merge înainte. În acest spital s-au născut 82 de copii de la începutul războiului. Mulți ucraineni sunt pe drum și se vor mai naște în fiecare zi.

Sunt momente foarte prețioase în viață. Chiar și în vremuri atât de disperate și grele. Atât de emoționant”, a spus Wladimir Klitschko, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Citește și:
Recomandări
  • Vladimir Klitschko a vorbit despre situaţia de pe front
  • Detalii terifiante din calvarul din Ucraina

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și