Închide meniul
Foto

Octavian Popescu, un romantic incurabil. Şi-a dus iubita în Veneția şi i-a transmis un mesaj de dragoste emoţionant

Publicat: 3 iulie 2023, 14:58 / Actualizat: 3 iulie 2023, 16:57

Reclamă
Octavian Popescu, un romantic incurabil. Şi-a dus iubita în Veneția şi i-a transmis un mesaj de dragoste emoţionant

Octavian Popescu, un romantic incurabil. Şi-a dus iubita în Venetia

Tavi Popescu, în vacanţă alături de Alina / Instagram

Octavian Popescu este un romantic incurabil. „Perla” lui Gigi Becali de la FCSB şi-a dus iubita la Venezia. Chiar dacă s-au ferit să posteze poze împreună, cei doi îndrăgostiţi şi-au trimis mesaje de dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a fost în lotul lui Emil Săndoi la EURO U21 şi a intrat mai târziu în vacanţă. Se va alătura cu întârziere în cantonamentul din Olanda al FCSB-ului. Se bucură de timpul liber alături de iubita lui, Alina.

Octavian Popescu, un romantic incurabil

Octavian Popescu s-a relaxat la o plimbare cu gondola pe canalele Veneţiei. Iubita lui i-a făcut mai multe fotografii. Şi Alina a postat imagini din concediu, iar la una dintre ele i-a comentat atacantul de 20 de ani.

Iubita mea„, i-a scris Tavi Popescu. Acesta a folosit şi un emoji care înfăţişa o inimă roşie. Răspunsul Alinei nu s-a lăsat mult aşteptat. „Te iubesc„, i-a comentat ea.

Reclamă

Alina este studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi este de mai mulţi ani într-o relaţie cu jucătorul pe care Gigi Becali spera să obţină zeci de milioane de euro.

Octavian Popescu a început sub aşteptări ultima ediţie de campionat şi au existat zvonuri că de vină ar fi fost chiar Alina. De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

El are o relație de doi ani de zile cu fata aceasta, am discutat lucrul ăsta și nu vreau să îl dezvolt. El a jucat bine și când era prieten cu fata asta. Era prieten cu ea și juca bine. Tavi nu fumează, nu bea, nu pierde nopțile. Poate mai există o excepție, dar nu repetate”, a declarat unchiul lui Octavian Popescu, anul trecut, la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu are o cotă de piaţă de 3.8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. A jucat, în total, 121 de meciuri pentru FCSB. A înscris 18 goluri şi a oferit 19 pase decisive.

Octavian Popescu, dorit în Serie A

Presa din Italia a anunţat că Octavian Popescu este în vizorul celor de la Fiorentina. Oficialii italieni stau cu ochii pe evoluţiile pe care mijlocaşul le are la EURO 2023.

Un eventual transfer s-ar putea realiza la finalul Campionatului European de tineret, de unde România a fost eliminată din faza grupelor. Micii tricolori au terminat competiţia pe care au găzduit-o fără victorie şi fără gol marcat!

Un jucător de atac pentru antrenorul Vincenzo Italiano. Fiorentina caută întăriri pentru compartimentul ofensiv. Printre numele abordate de viola se numără Octavian Popescu, informează ediția de astăzi a cotidianului Tuttosport.

Atacantul de 21 de ani de la FCSB va fi evaluat de conducerea Fiorentinei la Campionatul European Under-21 pe care România îl va găzdui alături de Georgia”, au notat italienii de la tuttomercatoweb.com.

În sezonul trecut, Octavian Popescu a bifat 49 de meciuri la FCSB, reuşind să marcheze patru goluri, şi să ofere şapte asisst-uri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și