Închide meniul

Ofertă incredibilă primită de Victor Pițurcă: „Mi-au propus o casă pe 5 hectare și 20 de servitori!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 decembrie 2022, 11:03

Reclamă
Ofertă incredibilă primită de Victor Pițurcă: „Mi-au propus o casă pe 5 hectare și 20 de servitori!

Victor Piţurcă,

Victor Piţurcă, în timpul unei partide/ Mediafax

Victor Pițurcă a dezvăluit că a primit o ofertă incredibilă din Coasta de Fildeș. Africanii i-au promis lui „Piți” o casă pe un teren de cinci hectare și 20 de servitori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecționer a refuzat însă propunerea de a merge în Africa. A răspuns însă pozitiv unei oferte din Arabia Saudită, unde a pregătit-o pe Al Ittihad.

Victor Pițurcă, ofertă incredibilă din Coasta de Fildeș

„Țin minte că m-au sunat din Coasta de Fildeș. În afară de rețeta financiară, mi se propunea o casă pe cinci hectare, cu 20 de servitori și așa mai departe, în Africa.

Nu, nu am acceptat niciodată și niciodată nu credeam că o să accept. Dar iată că am acceptat să merg în Arabia Saudită și m-am simțit foarte bine.

Păcat că nu am avut și eu posibilitatea financiară să cumpăr ce jucatori are acum Ittihad-ul”, a spus Victor Pițurcă, conform digisport.ro.

Reclamă

Victor Pițurcă, atac frontal la adresa lui Edi Iordănescu: „Nu am văzut nimic deosebit, din contră!”

Chiar dacă avem o grupă relativ ușoară în campania de calificare pentru EURO 2024, Victor Pițurcă rămâne rezervat în privința șanselor de calificare. Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra sunt adversarele echipei naționale în grupa I.

Nu am văzut nimic deosebit (n.r. la jocul naționalei lui Edi Iordănescu), absolut nimic, din contră. Nu văd jucătorii că joacă cu ambiţia jucătorilor argentinieni. Argentinianul e născut să joace aşa, ei au un fotbal spectaculos, dar când intră în teren, luptă pe viaţă şi pe moarte.

La noi au venit antrenori tineri, fără experienţă. Mă refer la nivelul ăsta, la echipele de club au lucrat, dar e cu totul altceva. La un eşec, semi eşec, au găsit de cuviinţă să schimbe configurarea echipei.”

Reclamă 4 / 0/3

Victor Pițurcă, rezervat în privința șanselor de calificare la EURO 2024

Mai mult decât atât, fostul selecționer al României rămâne rezervat în privința șanselor de calificare la EURO 2024. Pițurcă crede că vom avea mari probleme pentru că este din ce în ce mai greu pentru „tricolori” să se impună, indiferent de adversarul avut.

„El trebuia să spună din prima acest lucru, nu când s-a întors din Qatar. Ce crede el în mintea lui? Că Elveţia e o echipă mai slabă decât a văzut-o el acum la turneu?  Elveţia e o echipă puternică, bună, dar nici una de care să îţi fie teamă, frică. Nu e nici Brazilia, nu e nici Franţa, nici Argentina, să fie foarte clar.

E o echipă de valoare medie, dacă e să o comparăm cu aceste mari puteri, pentru noi e clar că e o echipă foarte bună, pentru că noi nu putem învinge nici echipe mult mai mici decât Elveția”, a declarat Victor Pițurcă pentru orangesport.ro

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și