Închide meniul

(P) Ilie Dumitrescu trece Generația de Aur pe OPPO

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2022, 7:29 / Actualizat: 9 iunie 2023, 20:07

(P) Ilie Dumitrescu trece Generația de Aur pe OPPO

Ilie Dumitrescu trece Generația de Aur pe OPPO

Ilie Dumitrescu trece Generația de Aur pe OPPO

Ilie Dumitrescu trece Generația de Aur pe OPPO. Fotbaliști din Generația de Aur și alți mari campioni ai României trec, la invitația lui Ilie Dumitrescu, la noua generație de smartphone-uri OPPO Reno8 Pro 5G, pentru o experiență superioară, pe măsura performanțelor remarcabile pe care le-au obținut în istoria sportului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu trece Generația de Aur pe OPPO

Ilie Dumitrescu, imagine pentru cea mai recentă campanie OPPO, le oferă unora dintre membrii Generației de Aur și campionilor sportului românesc noul OPPO Reno8 Pro 5G, ca o recunoaștere a susținerii acestora.

Marii fotbaliști care au adus performanțe României, dar și alți multipli campioni la numeroase alte sporturi, au fost prezenți pe Arena Națională, la evenimentul de lansare a parteneriatului OPPO cu UEFA, Ilie Dumitrescu, dar și a noului smartphone.

OPPO este partener oficial al UEFA pentru mai multe competiții gestionate de forul fotbalistic, inclusiv UEFA Champions League, Supercupa UEFA, finala UEFA Futsal Champions League și finala UEFA Youth League, pentru următoarele două sezoane. Ilie Dumitrescu, fotbalist al Generației de Aur, este imaginea parteneriatului dintre OPPO și UEFA, în România.

Parteneriatul cu UEFA este și contextul în care OPPO a lansat în România noul smartphone Reno8 Pro 5G, alegerea perfectă pentru oricine caută un terminal care să stimuleze creativitatea și performanța. Noul Reno8 Pro 5G înglobează cea mai recentă tehnologie la nivelul camerelor, inclusiv doi senzori emblematici, și include progrese remarcabile în fotografia computațională.

Reclamă

Noua serie Reno8 are design unibody atractiv, care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate. Reno8 Pro 5G este cel mai subțire telefon din seria Reno, cu o grosime de numai 7,34 milimetri, și se simte ușor în mână, la doar 183 de grame. Terminalul este disponibil în superbele variante de culoare Glazed Green și Glazed Black. Mai multe detalii despre OPPO Reno8 Pro sunt disponibile pe site-ul companiei https://www.oppo.com/ro/smartphones/series-reno/reno8-pro-5g/

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și