Închide meniul

Părintele Pimen Vlad, de la Muntele Athos, noi dezvăluiri despre Gigi Becali: „A zis: ‘Nu pot să îi ajut pe toţi, imi e milă, dar mă duc după colţ şi plâng’!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 aprilie 2022, 20:50

Părintele Pimen Vlad, de la Muntele Athos, noi dezvăluiri despre Gigi Becali: „A zis: Nu pot să îi ajut pe toţi, imi e milă, dar mă duc după colţ şi plâng!

Părintele Pimen Vlad a făcut noi dezvăluiri despre Gigi Becali

Hepta

Părintele Pimen, de la Muntele Athos, a făcut noi dezvăluiri despre Gigi Becali. Acesta a vorbit despre momentele în care Gigi Becali se ascunde de ochii lumii şi începe să plângă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părintele Pimen Vlad a spus că Gigi Becali s-a schimbat după ce a scăpat de închisoare. Mai mult, Becali i-a spus preotului şi de ce dezvăluie foarte multe acte de caritate în intervenţiile publice pe care le are. Patronul FCSB nu o face pentru imaginea, ci pentru ai îndemna şi pe ceilalţi oameni cu bani să îi ajute pe cei nevoiaşi.

De asemenea, Părintele Pimen Vlad a dezvăluit şi care sunt momentele în care Becali începe să plângă.

Părintele Pimen Vlad, dezvăluiri despre Gigi Becali

Banii spală păcatele dacă este și pocăință. La domnul Becali a început milostenia, adică a început să îi pară rău pentru păcate și a început milostenia. Dumnezeu acoperă tot prin milostenia lui.

A venit o dată și a dormit aici, după ce a trecut închisoarea, după câțiva ani și l-am întrebat cum privește lucrurile pentru că am văzut o schimbare mare în comparație cum era înainte, mai ales perioada de închisoare pe care o trecuse, era schimbat total, nu mai era omul acela.

Reclamă

L-am întrebat cum privește lucrul ăsta, că totuși le face publice, și mi-a zis: «Eu privesc prin alt scop. Sunt mulți ca mine, când spun mulți, sunt mulți, care au făcut bani, care fac în continuare. Dacă fac publice lucrurile astea poate încep și ei să urmeze exemplul». Adică… Pe omul ăla îl știm, a făcut ce a făcut, dar uite ce face acum. A zis că încearcă prin felul ăsta. A zis: «Nu pot să-i ajut pe toți, pe unii îi alung, dar de multe ori îmi e milă de ei, dar mă duc după colț și plâng pentru ei. Doamne, vezi că nu pot să îi ajut pe toți»„, a spus Părintele Pimen Vlad în podcastul „Fain şi simplu”, al lu Mihai Morar.

„Dă, bă, sacoșa încoace!” Gest incredibil făcut de Gigi Becali pentru un părinte de la Muntele Athos

Părintele Pimen Vlad, de la Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos, a fost invitat de Mihai Morar, prezentator ZU TV, la podcast-ul „Fain și Simplu„. Părintele a povestit o întâmplare uluitoare cu Gigi Becali.

Părintele Pimen Vlad a dezvăluit că, într-un moment în care era plin de datorii, Gigi Becali a oprit de nicăieri lângă el și i-a dat o sacoșă cu 30.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o zi oprește un Land Rover aici, ce mai făcea taximetrie, și coboară din el șase inși. Unul cu o pălărie de paie. „Doamne ajută, ce faceți aici?”. „Muncim!”. „Merge?”. „Merge!”. „Datorii aveți?”.„Avem”. „Cât?”. „30.000”.

„Dă, bă, sacoșa încoace!”. Și-i dă unul o sacoșă, scoate și numără 30.000 de euro! „Hai, ia de aici, Doamne ajută și ne auzim!”.

Îl trag pe unul de mânecă și-l întreb: „Dar cine e?”. „Cum, nu-l știi?! E Gigi Becali!”. Nu auzisem în viața mea de el. Nu am încercat să-l caut vreodată, nici de numele lui nu știam. S-a dus la toate locașurile românești din Athos care aveau datorii, a plătit până s-a terminat sacoșa și a plecat acasă. El a ajutat cel mai mult”, a povestit părintele.

Mărturiile măicuței care a primit 200.000 de euro de la Becali

Gigi Becali s-a ferit să mai investească sume importante în fotbal, dar face donații de sute de mii de euro. Patronul lui FCSB vrea să se călugărească și construiește un oraș monahal în România. A trimis ajutoare uriașe și în Africa, acolo unde ajută 2.000 de copii și ridică biserici.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a plătit, dintr-un foc, 450.000 de euro. „Am dat 200.000 (n.r. euro) în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină„, a declarat Becali, cu două luni în urmă. La Palatul său, din Aleea Alexandru, a fost vizitat de stareța mănăstirii din Uganda.

Becali, donații uriașe în Africa. Ce promisiune i-a făcut unei măicuțe

Maica Thavoria a dezvăluit că a fost sunată de omul de afaceri și l-a convins să plătească sute de mii de euro. Consideră că a fost un miracol, fiind contactată de Gigi Becali în momentul în care se ruga pentru a găsi ajutor în România.

„Călugărițele de la Dragomirna mi-au promis că vor încerca să mă ajute să construiesc Mănăstirea Sfintei Ecaterina. Într-o seară, am primit un telefon de la domnul Becali care mi-a spus că de acum înainte nu mai e nevoie să cer ajutor și că va face tot ce-i stă în putere pentru comunitatea ortodoxă din Africa. În momentul în care m-a sunat domnul Becali, eu mă aflam la Biserica Sfintei Parascheva din Iași și mă rugam la Sfânta Parascheva să mă ajute. Ce s-a întâmplat, a fost un miracol„, a spus Maica Thavoria pentru sursa citată mai sus.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și