Închide meniul

Au fost desemnaţi câştigătorii concursului „Hai, România!”, care vor merge la meciul România – Liechtenstein

Publicat: 4 iunie 2024, 16:00

Reclamă
Au fost desemnaţi câştigătorii concursului „Hai, România!, care vor merge la meciul România – Liechtenstein

Participă la concursul "Hai, România!" şi câştigi două bilete la România - Liechtenstein

Participă la concursul "Hai, România!" şi câştigi două bilete la România - Liechtenstein

Au fost desemnaţi câştigătorii concursului „Hai, România!” care vor merge la meciul România – Liechtenstein, ultimul amical al tricolorilor, înainte de EURO 2024, ce va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, 7 iunie, de la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 4 iunie 16:45: Lista celor cinci câştigători ai concursului „Hai, România!” a fost definitivată şi poate fi văzută mai jos, alături de mesajele de încurajare.

1. Andreea Dobrescu – “Jucaţi în aşa fel încât peste 30 de ani să umpleţi stadionul cum cei dinaintea voastră au făcut-o!”

2. Alexandru Vlaicu – “Cu voinţă, determinare şi caracter putem învinge orice adversar. Totul este să credem. Putem redescoperi în Germania serile de vis de odinioară, când echipa naţională ne umplea inimile de emoţie şi bucurie. Hai România!”

3. Marius Flintoacă – “Jucaţi cu inima şi bucuraţi-vă de fotbal! Suntem mândri de voi! Hai, România!”

Reclamă
Reclamă

4. Alex Vacar – “Să ne faceţi din nou mândri că avem o Generaţie de Aur! Jucaţi cu sufletul! Hai, România!”

5. Cătălina Creţu – “Ştiu că puteţi, ştiţi că suntem cu voi. Hai, România! Indiferent de rezultat, mergem până la capăt!”.

Reclamă

Ştirea iniţială.

Toti participanţii au obligaţia de a bifa în pagina de concurs că sunt de acord cu regulamentul aferent acestei campanii, pentru a fi luaţi în considerare la desemnare.

Înscrierea in concurs se face gratuit, fara perceperea niciunei taxe directe sau indirecte, iar participanţii se pot înscrie de câte ori doresc. Concursul se încheie pe data de 4 iunie 2024, iar câştigătorii vor fi desemnaţi la finalul campaniei.

Organizatorul va desemna câştigătorii prin evaluarea creativităţii răspunsurilor primite, dintre înscrişii în concurs. Anunţarea celor 5 câştigători se va face pe 04 Iunie 2024 pe AS.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:49

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat turneul de la Hong Kong, la dublu

11:39

FC Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Guleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele probabile

11:12

Costel Gâlcă, anunț important despre Alexandru Cicâldău! Când va juca primul meci, de la revenirea la Universitatea Craiova

11:05

Foto„Aș fi preferat să mi se întâmple mie” Joselu, reacţie emoţionantă după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav!

10:28

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Fundașul de la FCSB va fi apt la un derby important

10:27

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și