Închide meniul

Patru români, acuzați de de trafic internațional de droguri, au fost reținuți. Bărbații sunt suspectați că au furat 20 de biciclete de la lotul național al Italiei. Prejudiciul este imens

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2021, 14:50

Patru români, acuzați de de trafic internațional de droguri, au fost reținuți. Bărbații sunt suspectați că au furat 20 de biciclete de la lotul național al Italiei. Prejudiciul este imens

Patru români au fost arestați

Hepta

Poliţiştii şi procurorii anunţă, vineri, că au destructurat un grup infracţional organizat, suspectat de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc, introducere în ţară de droguri de mare risc şi furt calificat cu consecinţe deosebit de grave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acţiunii, 20 de mandate de aducere au fost puse în executare.

Ce acuzații li se aduc celor 4 români

”Din cercetări a reieşit că, în prima parte a anului 2021, 4 bărbaţi, din judeţul Vrancea, ar fi constituit un grup infracţional organizat având ca scop introducerea în ţară de droguri de mare risc (cocaină), pe care le-ar fi comercializat în judeţele Vrancea şi Bacău. De asemenea, în aceeaşi perioadă s-ar fi conturat o linie infracţională distinctă, ce urmărea valorificarea în ţară a unor bunuri sustrase din diverse state europene”, a transmis Poliţia Română, conform news.ro.

Reclamă

La rândul lor, procurorii DIICOT au precizat că, la data de 23 octombrie 2021, inculpaţii au sustras 22 de biciclete, aparţinând lotului naţional al Italiei de ciclism, ce participa la o competiţie în Franţa, cu o valoare a prejudiciului de aproximativ 600.000 euro.

”La data de 28 octombrie 2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vrancea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea au efectuat un număr de 14 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Vrancea în urma cărora au fost identificate şi ridicate 21 de biciclete dintre cele 22 sustrase de pe teritoriul Franţei, 8 ecrane interactive, un DVR, mai multe grame de haşiş şi suma de 13.850 lei şi 2.800 euro”, a mai transmis DIICOT.

Reclamă

În timpul cercetărilor efectuate în cauză a fost identificat şi producătorul celor 22 de biciclete, o societate comercială din Italia, care şi-a identificat bunurile sustrase.

În cursul zilei de vineri cei 4 inculpaţi vor fi prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile