Închide meniul
Foto

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului

Alex Ioniță Publicat: 5 mai 2024, 20:09

Reclamă
Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit!

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas / Profimedia

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Chiar sportiva a fost cea care a făcut anunțul care a șocat pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi formau cel mai faimos cuplu din lumea tenisului, de la momentul în care și-au făcut publică relația, în luna iunie a anului 2023. VEZI IMAGINI CU PAULA BADOSA ȘI STEFANOS TSITSIPAS ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit!

Paula a făcut anunțul uimitor pe rețelele de socializare. Mesajul este cu totul surprinzător, având în vedere că cei doi au fost văzuți împreună pe durata turneului de la Madrid.

„După o analiză atentă și multe momente prețuite împreună, eu și Stefanos am decis să ne despărțim pe cale amiabilă. Am împărtășit o călătorie plină de dragoste și învățare și, ca prieteni, cu un imens respect reciproc, alegem acum să mergem mai departe pe cont propriu.

Apreciem sprijinul prietenilor noștri, familiei și tuturor celor care au făcut parte din povestea noastră. Pe măsură ce avansăm în acest nou capitol al vieții noastre, continuăm să ne urăm reciproc succes în toate eforturile noastre.

Reclamă

Solicit cu amabilitate confidențialitate în acest timp și vă mulțumesc pentru înțelegere și respect”, a notat Paola Badosa, pe Instagram.

Potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com, Paula se află acum în Roma, avolo unde se pregătește pentru turneul ce va avea loc în capitala Italiei.

Simona Halep, despre urmările meciului cu Paula Badosa

Primul turneu la care românca a participat a fost la Miami, acolo unde a întâlnit-o pe Paula Badosa în primul tur. Jucătoarea din Spania s-a impus în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 6-3, la capătul unui meci care şi-a pus amprenta asupra româncei.

Reclamă 4 / 0/3

La câteva săptămâni de la acel meci, Simona Halep a vorbit despre modul în care partida disputată după o pauză de un an şi jumătate şi-a spus cuvântul. Românca a dezvăluit că timp de patru zile nu a putut să se mişte şi că a simţit dureri pe care nu le-a mai simţit în perioada în care evolua în circuit săptămână de săptămână:

„Am avut 4 zile în care nu am putut să mă mișc. Niște dureri musculare pe care nu le-am mai întâlnit niciodată înainte. Dar a fost normal. Primele zile după un meci de după aproape doi ani, este greu. Și l-am simțit cu vârf și îndesat”, a declarat Simona Halep, la digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 1-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-0! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine pe locul 2 Liga 1! 20:59 Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și