Închide meniul

„Am simţit cu vârf şi îndesat” Simona Halep, despre urmările meciului cu Paula Badosa: „N-am mai simţit niciodată înainte”

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 17:11

Reclamă
„Am simţit cu vârf şi îndesat Simona Halep, despre urmările meciului cu Paula Badosa: „N-am mai simţit niciodată înainte

Simona Halep, despre urmările meciului cu Paula Badosa: "N-am mai simţit niciodată înainte"

Simona Halep, în timpul meciului cu Paula Badosa de la Miami Open / Profimedia

Simona Halep a vorbit despre urmările meciului cu Paula Badosa. Fostul număr 1 WTA a revenit în circuitul feminin după un an şi jumătate de pauză, după ce suspendarea de patru ani primită de la ITIA a fost redusă la nouă luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul turneu la care românca a participat a fost la Miami, acolo unde a întâlnit-o pe Paula Badosa în primul tur. Jucătoarea din Spania s-a impus în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 6-3, la capătul unui meci care şi-a pus amprenta asupra româncei.

„Am simţit cu vârf şi îndesat” Simona Halep, despre urmările meciului cu Paula Badosa: „N-am mai simţit niciodată înainte”

La câteva săptămâni de la acel meci, Simona Halep a vorbit despre modul în care partida disputată după o pauză de un an şi jumătate şi-a spus cuvântul. Românca a dezvăluit că timp de patru zile nu a putut să se mişte şi că a simţit dureri pe care nu le-a mai simţit în perioada în care evolua în circuit săptămână de săptămână:

„Am avut 4 zile în care nu am putut să mă mișc. Niște dureri musculare pe care nu le-am mai întâlnit niciodată înainte. Dar a fost normal. Primele zile după un meci de după aproape doi ani, este greu. Și l-am simțit cu vârf și îndesat”, a declarat Simona Halep, la digisport.ro.

Simona Halep a primit wild card pentru primul ei turneu de zgură de la revenire

Simona Halep a primit wild card pentru primul ei turneu de zgură de la revenirea după suspendarea pentru dopaj. Federaţia portugheză a făcut anunţul oficial: Simona va participa la competiţia WTA 125 de la Oeiras, ce va avea loc săptămâna viitoare.

Reclamă

Celelalte wild card-uri au ajuns la Kristina Mladenovic, Francisca Jorge şi Matilde Jorge, susţine cunoscutul jurnalist Jose Mergado. Astfel, Simo a ales o competiţie unde poate juca mai mult în vederea turneelor mari ce o aşteaptă, primul pe listă fiind WTA Madrid.

Competiţia a apărut în calendarul WTA în 2021, atunci când Polona Hercog se impunea în finală, după abandonul Clarei Burel. Elisabetta Cocciaretto a câştigat în 2022, după un ultim act cu Viktoriya Tomova, 7-6, 2-6, 7-5. Anul trecut, Danka Kovinic o bătea în ultimul act pe Rebeka Masarova, 6-2, 6-2.

Simona Halep a revenit recent în clasamentul WTA. Ea a jucat la Miami primul turneu de după decizia TAS. A câştigat primul set cu Paula Badosa, dar a pierdut meciul. Pentru participarea la Miami, Halep a primit 10 puncte WTA. Simona Halep are nevoie de wild card-uri pentru a juca în turnee după decizia TAS.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și