Închide meniul
Foto

Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas şi-au oficializat relaţia. Imaginea postată de cei doi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2023, 15:39

Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas şi-au oficializat relaţia. Imaginea postată de cei doi

Paula Badosa şi-a oficializat relaţia cu Stefanos Tsitsipas

Instagram

Paula Badosa (25 de ani) şi Stefanos Tsitsipas (24 de ani) şi-au oficializat relaţie, după ce şi-a privit în ochi fostul iubit şi i-a spus de câte ori a făcut amor într-o lună. Paula Badosa, una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis, nu s-a mai ferit şi a dezvăluit identitatea noului iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paula Badosa şi-a oficializat relaţia cu Stefanos Tsitsipas. Cei doi au postat pe reţelele de socializare o imagine în care apar împreună. Deşi este o surpriză uriaşă, în utlima perioadă au tot existat zvonuri despre o presupusă relaţie a celor doi.

Paula Badosa şi-a oficializat relaţia cu Stefanos Tsitsipas
Paula Badosa şi-a oficializat relaţia cu Stefanos Tsitsipas

Şi-a privit în ochi fostul iubit şi i-a spus de câte ori a făcut amor într-o lună

Recent, Paula Badosa a ţinut prima pagină a ziarelor din Spania. Invitată în emisiunea fostului iubit, jurnalistul David Broncano, Paula Badosa i-a spus acestuia de câte ori a făcut amor în ultima lună.

„Stau bine în ceea ce privește viața sexuală. Sexul face parte din pregătirea fizică. Pot spune că stau bine la acest capitol”, i-a spus Paula Badosa, conform marca.com.

Paula Badosa, care este numărul 29 WTA, nu a putut participa la Roland Garros din cauza unei accidentări.

Reclamă

„Când totul părea că mergea bine, noi ştiri proaste chiar înaintea unui Grand Slam. În turneul de la Roma am suferit o fractură de stres la coloana vertebrală. A fost o veste dură după un început de an atât de dificil din cauza accidentărilor.

Voi sta câteva săptămâni în afara turneelor. Mulţumesc tuturor celor care au fost mereu alături de mine”, a scris, în urmă cu câteva săptămâni, Paula Badosa.

După un început de an marcat de accidentări, Badosa a revenit la nivelul său obişnuit la Madrid şi Roma, unde a atins optimile respectiv sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Turneul de Grand Slam de la Roland Garrod debutează duminică şi se va încheia pe 11 iunie.

În schimb, Stefanos Tsitsipas, al patrulea jucător din lume, a ajuns până în sferturile de finală, acolo unde a eliminat de Carlos Alcaraz, scor 2-6, 1-6, 6-7.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și