Închide meniul

Paula Badosa ratează turneul de la Roland Garros

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 14:11

Paula Badosa ratează turneul de la Roland Garros

Paula Badosa ratează turneul de la Roland Garros

Paula Badosa, în timpul unui meci / Profimedia Images

  • Paula Badosa ratează turneul de la Roland Garros
  • Badosa poate lipsi şi de la Wimbledon

Paula Badosa ratează turneul de la Roland Garros. Jucătoarea spaniolă de pe locul 29 WTA nu va juca la turneul de la Paris şi probabil nici la Wimbledon, din cauza unei noi accidentări, conform unei postări proprii pe reţelele de socializare, citată de EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Când totul părea că mergea bine, noi ştiri proaste chiar înaintea unui Grand Slam. În turneul de la Roma am suferit o fractură de stres la coloana vertebrală. A fost o veste dură după un început de an atât de dificil din cauza accidentărilor.

Paula Badosa ratează turneul de la Roland Garros

Voi sta câteva săptămâni în afara turneelor. Mulţumesc tuturor celor care au fost mereu alături de mine”, a scris, joi, Badosa, sfertfinalistă la Roland Garros în 2021.

Reclamă

După un început de an marcat de accidentări, Badosa a revenit la nivelul său obişnuit la Madrid şi Roma, unde a atins optimile respectiv sferturile de finală.

Turneul de Grand Slam de la Roland Garrod debutează duminică şi se va încheia pe 11 iunie.

Reclamă

Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru, eliminate în calificările de la Roland Garros

Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru au fost eliminate în calificările de la Roland Garros. Gabriela Ruse, numărul 156 mondial, a fost eliminată, miercuri, în turul doi al calificărilor turneului de la Paris.

Ruse a fost învinsă de favorita 25, sportiva belgiană Greet Minnen (119 WTA), scor 6-4, 6-1, într-o oră şi 23 de minute.

Tot miercuri, a pierdut în turul doi al calificărilor Miriam Bulgaru, locul 232 WTA, scor 4-6, 1-6 cu favorita 26, sportiva americană Kayla Day (138 WTA).

Reclamă 4 / 0/3

România are 4 jucătoare pe tabloul principal

România rămâne cu patru jucătoare pe tabloul principal de la Roland Garros. Irina Begu (27) şi Sorana Cîrstea vor fi capi de serie. Ana Bogdan şi Patricia Ţig sunt şi ele calificare direct pe tabloul feminin.

Iga Swiatek este favorita celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Aryna Salabenka şi Elena Rybakina sunt două jucătoare care însă au învins-o în acest sezon pe cea mai bună jucătoare a lumii.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka
Tenis • 23 mart., 14:42
Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka, jucătoare care a bătut-o clar chiar dacă e în doliu
Aryna Sabalenka - Paula Badosa 6-4, 6-3, în turul 2 de la Miami
Tenis • 23 mart., 8:58
Aryna Sabalenka – Paula Badosa 6-4, 6-3, în turul 2 de la Miami. Victorie pentru Aryna la 3 zile după moartea fostului iubit
Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: "Chiar mai mult decât acum doi ani"
WTA • 20 mart., 17:21
Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: „Chiar mai mult decât acum doi ani”
Simona Halep, sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj
Tenis • 20 mart., 13:35
Simona Halep, sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj
Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep
WTA • 20 mart., 10:28
„Tractorista Wozniacki!” Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep