Închide meniul

Paula Borgo a murit la vârsta de 29 de ani. Mesajul emoţionant pe care l-a trimis soţului său cu două zile înainte să moară

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 11:25

Paula Borgo a murit la vârsta de 29 de ani. Mesajul emoţionant pe care l-a trimis soţului său cu două zile înainte să moară

Paula Borgo a murit la vârsta de 29 de ani

Instagram Paula Borgo

Paula Borgo, fostă voleibalistă din Brazilia, a decedat la vârsta de 29 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Paula Borgo a fost una dintre cele mai talentate voleibaliste din Brazilia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paula Borgo a murit la vârsta de 29 de ani. Aceasta suferea de cancer la stomac, afecţiunea ce a fost depistată în luna septembrie a anului trecut, în urma unui control înaintea sistemului competiţional.

Paula Borgo a murit la vârsta de 29 de ani

Paula Borgo a ajutat, în 2015, Brazilia să devină campioană mondială la U23. În urma ei, Paula a lăsat un ocean de lacrimi printre cunoscuţi.

Cu două zile înainte să moară, Paula Borgo a postat un mesaj emoţionante dedicat soţului său, pe reţelele de socializare.

Ziua noastră 5 a trecut și ea nu era acolo să vorbească. Am petrecut a 5-a zi la spital cu tine având grijă de mine si spunându-mi cât de mult mă iubeşti. Am văzut povești cu soți care și-au abandonat soțiile când erau adolescenți, Carlos era complet diferit, a demonstrat doar cât de mult mă iubea, arătând că el a fost cu adevărat omul pe care Dumnezeu l-a trimis după mine.

Reclamă

Eu te iubesc iubirea mea ❤️ cu tine am legat filmul! Dumnezeu te-a trimis ca un cadou minunat pentru mine„, a scris Paula Borgo cu două zile înainte să moară.

Şi cei de la Volleyball World au avut un mesaj după moartea Paulei Borgo.

„Inima ta curajoasă ne va rămâne în memorie”, au scris jurnaliștii de la Volleyball World.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un mare talent în voleiul național și a apărat echipa braziliană în competiții importante precum Liga Națiunilor și Jocurile Panamericane. În această perioadă foarte dificilă, CBV este solidar cu familia și prietenii Anei Paula Borgo„, a transmis şi Federaţia de volei din Brazilia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și