Închide meniul

Pele, înconjurat de toată familia la spital! Fotografia de grup postată de fiica legendei Braziliei, alături de un mesaj sfâșietor: „Să mulțumim pentru că suntem împreună!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 10:45

Pele, înconjurat de toată familia la spital! Fotografia de grup postată de fiica legendei Braziliei, alături de un mesaj sfâșietor: Să mulțumim pentru că suntem împreună!”

Pele a murit la 82 de ani

Profimedia

Pele este înconjurat de toată familia la spital. Fiica sa, Kely Nascimento, a postat o fotografie de grup pe conturile sale oficiale, fotografie însoțită de un mesaj emoționant, în care se arată recunoscătoare pentru faptul că a mai petrecut o noapte lângă legenda Selecao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele este internat în stare gravă la un spital din Sao Paolo. Legenda Braziliei se luptă cu o boală extrem de complicată, și anume cancerul de colon. Fostul atacant a petrecut Crăciunul sub atenția supraveghere a medicilor.

Pele, înconjurat de toată familia la spital

Kely Nascimento a publicat o fotografie în care sunt surprinși șase membrii ai familiei lui Pele, toți fiind la spital, alături de marele fotbalist. Fiica legendei Selecao a transmis și un mesaj emoționant, prin care le mulțumește medicilor care îl îngrijesc pe tatăl ei, dar se declară și recunoscătoare pentru susținerea primită de la fanii din întreaga lume.

„Avem mereu multe lucruri pentru care trebuie să fim recunoscători, chiar şi petrecând Crăciunul în spital suntem conştienţi de privilegiul de a fi într-un spital ca acesta.

Să îl vedem pe tatăl noostru tratat de aceşti profesionişti, super competenţi şi extrem de afectuoşi. Nu uităm niciun moment de acest privilegiu.

Reclamă

Chiar şi în tristeţe, trebuie să fim recunoscători. Să mulţumim pentru că suntem împreună, să vă mulţumim pentru toaată dragostea voastră, să vă mulţumim pentru că putem fi aici acum cu el.

Crăciun fericit. Multă sănătate, multă dragoste, multă bucurie, multe râsete şi multă pasiune, astăzi şi pentru totdeauna, pentru voi toţi.

Încă o noapte împreună cu el”, a fost mesajul postat de Kely Nascimento, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Familia lui Pele, la spital/ Instagram Kely Nascimento
Familia lui Pele, la spital/ Instagram Kely Nascimento

Familia lui Pele s-a adunat la spital în ziua de Crăciun! Regele fotbalului lipsește de lângă apropiați

Familia lui Pele s-a adunat la spital în ziua de Crăciun. Una dintre fiicele sale a postat o fotografie cu toți apropiații brazilianului, însă Regele fotbalului lipsește din ea.

Kely Nascimento a postat, duminică dimineaţă, în ziua de Crăciun, o fotografie cu familia lui Pelé adunată la Spitalul Albert Einstein, unde Regele fotbalului este internat pentru tratamentul cancerului de colon.

„Aproape toţi. Crăciun fericit. Recunoştinţă, dragoste, unitate, familie. Esenţa Crăciunului. Vă mulţumim tuturor pentru toată dragostea şi lumina pe care o trimiteţi. În această viaţă nebună şi uimitoare, nu aş fi nimic fără ei. Astăzi şi mereu, Crăciun fericit”, a scris ea.

În fotografie sunt: ​​Marcia Aoki, soţia lui Pelé; fiicele: Kely Nascimento, Flavia Nascimento şi Gemima McMahom; fiul, Edson Nascimento, mai cunoscut sub numele de Edinho; si nepoatele: Sophia, Celeste si Stephany.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și