Închide meniul

Pele, internat din nou în spital! Cum se simte legendarul fotbalist, care își continuă tratamentul pentru cancer

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 ianuarie 2022, 10:22

Pele, internat din nou în spital! Cum se simte legendarul fotbalist, care își continuă tratamentul pentru cancer

Pele, internat din nou în spital

Profimedia

Pele, internat din nou în spital

Pele a fost internat câteva zile în spitalul Albert Einstein pentru chimioterapie, dar şi pentru investigaţii, pentru a se vedea dacă s-a extins cancerul la alte organe. Starul brazilian a fost externat joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător are o tumoare la intestin, încă una la ficat şi un început de tumoare la plămân. Starea lui Pele este stabilă.

Pele a fost operat la 4 septembrie la spitalul din Sao Paulo. De atunci, el a revenit în mod regulat în spital pentru chimioterapie.

Pele a ieşit din spital şi a petrecut Crăciunul acasă

Fostul fotbalist brazilian Pele a părăsit spitalul în care a fost internat două săptămâni pentru un tratament de chimioterapie, informează lequipe.fr.

El a putut astfel să petrească sărbătorile de Crăciun în familie. Fostul internaţional pare că se simte bine.

Reclamă

„Astăzi, sper că trăiţi momente de dragoste, pace şi unitate, la fel ca mine. Crăciun fericit, prieteni„, a fost mesajul lui de pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și