Închide meniul

Portarul Muntenegrului a murit la doar 26 de ani. Matija Sarkic apărase în urmă cu 10 zile în amicalul cu Belgia

Publicat: 15 iunie 2024, 12:13

Reclamă
Portarul Muntenegrului a murit la doar 26 de ani. Matija Sarkic apărase în urmă cu 10 zile în amicalul cu Belgia

Portarul Muntenegrului a murit la doar 26 de ani

Profimedia

Portarul naţionalei Muntenegrului a murit la doar 26 de ani. Matija Sarkic a fost găsit mort în apartamentul său în noaptea de vineri spre sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matija Sarkic era legitimat la Milwall, echipă din Liga a doua din Anglia. Conform presei din Muntenegru, Sarkic s-a simţit rău în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Portarul Muntenegrului a murit la doar 26 de ani

Matija Sarkic a fost găsit mort spre dimineaţă în apartamentul său. Federaţia de Fotbal din Muntenegru (FSCG) a declarat că Sarkic a murit subit sâmbătă dimineaţă, presa locală relatând că acesta s-a prăbuşit în apartamentul său din Budva.

FSCG l-a descris pe Sarkic ca fiind un „membru iubit” al echipei şi un „om mereu zâmbitor”. „Moartea sa prematură a provocat o mare durere familiei Sarkic„, a adăugat aceasta.

Gruparea Millwall a declarat că este „complet devastată”. „Toată lumea de la club trimite dragostea şi condoleanţele lor familiei şi prietenilor lui Matija în aceste momente extrem de triste”, au spus ei.

Reclamă
Reclamă 4
Fostul jucător de la Aston Villa şi Stoke City s-a impus la Milwall, la care a ajuns în august. El a avut 33 de apariţii pentru clubul englez (locul 13 în Championship) în acest sezon.

Sarkic a apărat poarta Muntenegrului în amicalul cu Belgia, viitoarea adversară a României de la EURO. Sarkic a apărat 8 din cele 10 şuturi trimise de belgieni pe poartă. 9 meciuri a jucat Sarkic pentru naţionala Muntenegrului.

Marjia Sarkic a început fotbalul în Belgia, la juniorii celor de la Anderlecht. A mers ulterior la Aston Villa, dar nu a apucat să joace pentru prima echipă. În 2020, Wolverhampton l-a cumpărat definitiv şi l-a cedat sub formă de împrumut la Shrewsbury, Birmingham și Stoke City În vara anului trecut, Milwall l-a cumpărat cu 1.400.000 de euro.

Reclamă

Şi cei de la Milwall au postat un mesaj pe reţelele de socializare. „Suntem cu toţii devastaţi să anunţăm decesul lui Matjia Sarkic, care ne-a părăsit la 26 de ani. Toţi cei de la club îi transmitem familiei îndurerate tot sprijinul nostru, în aceste momente de o profundă tristeţe„, a fost comunciatul englezilor.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

15:51

LIVE TEXTCorvinul îşi află acum adversara din turul 1 preliminar al Europa League!

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și