Închide meniul
Foto

Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu. Căpitanul României a spus tot: „Acesta are cea mai mare semnficație”

Reclamă

Publicat: 16 ianuarie 2024, 19:17

Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu. Căpitanul României a spus tot: „Acesta are cea mai mare semnficație”

Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu și Andreea Stanciu / Colaj Profimediaimages/Instagram

S-a aflat care este povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu. Căpitanul naționalei României și-a umplut pielea cu mesaje și însemne și a vorbit despre semnificația lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte să califice reprezentativa tricoloră la EURO 2024, Stanciu și-a mai făcut un tatuaj emoționant. Și-a „desenat” pe gamba stângă tricolorul. În dreptul lui este scris: „Ți-am dat tot și încă puțin”.

Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu

Pe brațul stâng are chipul uneia dintre fetițele lui, Masha Ecaterina. Are tatuaje și cu ceilalți membri ai familiei.

Mi-am făcut acest tatuaj cu steagul național, acum un an și jumate. Este unul dintre tatuajele mele preferate.

Mi-am făcut primul tatuaj la 15-16 ani, avea o semnificație imensă pentru mine, pentru că atunci s-a născut fratele meu mai mic și a fost numele lui.

Reclamă

Cea mai mare semnificație, pentru mine, este tatuajul cu bunica, a fost printre primele. Am tatuat numele fetelor pe mână, inițiala soției, fratele, sora și cel cu steagul României„, a declarat Stanciu într-un interviu pentru frf.ro.

Soţia lui Nicolae Stanciu, apariție spectaculoasă

Soţia lui Nicolae Stanciu se bucură de vacanţă şi s-a fotografiat în costum de baie, în „raiul milionarilor”. Andreea Stanciu se relaxează într-un luxos hotel de cinci stele din Dubai. Imaginile postate pe reţelele sociale s-au viralizat imediat.

Nicolae Stanciu și Andreea au împlinit, în luna decembrie, 11 ani de relație. În 2020, căpitanul naţionalei României a trăit marea bucurie a vieţii, după ce pe lume a venit fetița sa, Masha Ecaterina. Doi ani mai târziu s-a născut şi Zoe Carolina.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Stanciu este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). S-a mutat alături de Nicolae Stanciu la Dubai, după transferul mijlocaşului la Damac.

Soţia internaţionalului român a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe imagini în care se bucură de vremea din Arabia Saudită. „Lucruri de iarnă„, a fost descrierea Andreei.

Nicolae Stanciu a avut o reacţie fabuloasă. L-au trecut toate căldurile când a văzut fotografiile spectaculoase şi a folosit un emoji prin care a arătat asta.

Căpitanul reprezentativei tricolore a dezvăluit şi cum a cunoscut-o pe Andreea. A ţinut să afirme că a fost dragoste la prima vedere.

M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună.

Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani și suntem de 9 ani împreună. De când s-a născut fetița totul e diferit, adică nu mai poate să ne supere nimic”, a dezvăluit Nicolae Stanciu, în cadrul podcast-ului ”Vorbe la timp cu Andreea Bogdan”.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și