Închide meniul
Foto

Soţia lui Nicolae Stanciu s-a fotografiat în costum de baie, în „raiul milionarilor”. Reacţie fabuloasă a căpitanului naţionalei

Reclamă

Publicat: 12 ianuarie 2024, 12:30

Soţia lui Nicolae Stanciu s-a fotografiat în costum de baie, în „raiul milionarilor”. Reacţie fabuloasă a căpitanului naţionalei

Soţia lui Nicolae Stanciu s-a fotografiat în costum de baie

Andreea Stanciu este de 11 ani într-o relaţie cu Nicolae Stanciu / Instagram

Soţia lui Nicolae Stanciu se bucură de vacanţă şi s-a fotografiat în costum de baie, în „raiul milionarilor”. Andreea Stanciu se relaxează într-un luxos hotel de cinci stele din Dubai. Imaginile postate pe reţelele sociale s-au viralizat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu și Andreea au împlinit, în luna decembrie, 11 ani de relație. În 2020, căpitanul naţionalei României a trăit marea bucurie a vieţii, după ce pe lume a venit fetița sa, Masha Ecaterina. Doi ani mai târziu s-a născut şi Zoe Carolina.

Soţia lui Nicolae Stanciu s-a fotografiat în costum de baie

Andreea Stanciu este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). S-a mutat alături de Nicolae Stanciu la Dubai, după transferul mijlocaşului la Damac.

Soţia internaţionalului român tocmai a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe imagini în care se bucură de vremea din Arabia Saudită. „Lucruri de iarnă„, a fost descrierea Andreei.

Nicolae Stanciu a avut o reacţie fabuloasă. L-au trecut toate căldurile când a văzut fotografiile spectaculoase şi a folosit un emoji prin care a arătat asta.

Reclamă
Reacţie fabuloasă a căpitanului naţionalei
Reacţie fabuloasă a căpitanului naţionalei

Căpitanul reprezentativei tricolore a dezvăluit şi cum a cunoscut-o pe Andreea. A ţinut să afirme că a fost dragoste la prima vedere.

M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună.

Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani și suntem de 9 ani împreună. De când s-a născut fetița totul e diferit, adică nu mai poate să ne supere nimic”, a dezvăluit Nicolae Stanciu, în cadrul podcast-ului ”Vorbe la timp cu Andreea Bogdan”.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Stanciu, femeia din spatele succesului lui Nicolae Stanciu

Anamaria Prodan a venit cu dezvăluiri în premieră despre soţia lui Nicolae Stanciu. Impresarul mijlocaşului de 30 de ani, a anunţat care este „secretul” din spatele formei de vis prin care trece jucătorul celor de la Damac.

Stanciu e un om minunat, un familist cum puțini se nasc. Își divinizează familia, soția și copiii. Este un băiat care a avut o relație minunată cu soția lui și înainte. Ei sunt de mulți ani împreună„, a spus Anamaria Prodan la fanatik.ro.

Anamaria Prodan a precizat cât de mult a fost ajutat internaţionalul român de soţia lui

El așa a fost educat și așa este și familia lui, pentru acest fapt el e astăzi e numărul 1 din toate timpurile. Eu am fost și la nunta lor. La început am fost supărată pe Andreea, soția lui, mi se părea că îi ia mult prea mult timp din performanță. El era atât de îndrăgostit încât pleca după antrenamente la Alba cu mașina și se întorcea imediat.

Se ducea să o vadă și se întorcea. Am fost supărată și am hotărât cumva ca ea să vină și să stea cu el în București. Doar că ea avea facultate și niciodată nu a vrut să renunțe la facultate. Atunci am înțeles ce fel de fată este ea.

Ce relație frumoasă au, ce relație frumoasă au și cât de bine se înțeleg familiile între ele. Și într-adevăr, în momentul în care a terminat facultatea, a venit lângă el și l-a ajutat să devină bărbatul și familistul care este astăzi„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și