Închide meniul
Foto

Povestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2024, 21:10

Reclamă
Povestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

Povestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu

Andrei Raţiu/ Profimedia

Povestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu. Internaţionalul român a făcut numeroase sacrificii, până să ajungă să reprezinte naţionala la cel mai înalt nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sonic” i-a cucerit pe toţi la EURO 2024, cu părul său vopsit albastru, dar şi cu evoluţiile extrem de solide din meciurile României. Fundaşul a fost titular în toate meciurile naţionalei, şi ar putea prinde transferul carierei, după Campionatul European din Germania.

Povestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu

Andrei Raţiu a oferit un interviu, în urmă cu ceva vreme, în care a dezvăluit că a rămas singur în copilărie, în grija bunicilor, părinţii lui fiind nevoiţi să plece să muncească în Spania.

La doar şase ani, Andrei Raţiu s-a mutat în Spania alături de părinţi, cât şi alături de fratele lui. Acesta a început să joace futsal iniţial, până să fie remarcat de scouterii de la Villareal.

Andrei Raţiu a dezvăluit că părinţii lui au făcut numeroase sacrificii pentru el şi pentru fratele lui, însă toate aceste lucruri s-au întors, deoarece fundaşul a ajuns titular indiscutabil în echipa naţională.

Reclamă
Reclamă 4

„Primele mele amintiri sunt cu bunicii mamei. Aveam 4 ani când am rămas cu fratele meu, cu doi ani mai mic, la Aiud. Părinții au plecat în Spania pentru o viață mai bună, cum se spune. Mai veneau uneori să ne vadă.

Când am ajuns, vreun an de zile a fost cumplit, ai mei nu aveau de lucru, așa că tata a început să facă naveta la Madrid, muncea în construcții câte o săptămână și venea când putea acasă, la finaluri de săptămână.

Tata a plâns de fericire! I-am scris pe WhatsApp înainte de meciul din Islanda (n.r. debutul său la naţională), cu vreo oră înainte de meci, când am aflat. ‘Tată, o să joc primul meci pentru România la seniori! Și era cu Islanda, în deplasare, decisiv la momentul acela pentru șansele noastre de calificare! A plâns, pentru că toate sacrificiile lor se întorceau acum cu bucurie…”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Andrei Raţiu, pentru playsport.ro.

Reclamă

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO

Andrei Raţiu este la mare căutare, după calificarea României în optimi la EURO 2024. Spaniolii de la Marca au anunţat că două echipe din Premier League şi una din Serie A au pus deja ochii pe fundaşul poreclit „Sonic”.

Spaniolii de la Marca i-au dedicat un articol lui Andrei Raţiu, după evoluţiile din partidele României de la EURO 2024. Ibericii au dezvăluit că trei echipe au intrat deja în cursa pentru semnătura fundaşului naţionalei.

Concret, Brighton, Brentford şi Atalanta au pus ochii pe Andrei Raţiu. Rayo Vallecano i-a stabilit şi preţul fundaşului român. Spaniolii sunt gata să-l cedeze pe Raţiu în schimbul sumei de zece milioane de euro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și