Închide meniul

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 13:26

Reclamă
Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO 2024

Andrei Raţiu/ Profimedia

Andrei Raţiu este la mare căutare, după calificarea României în optimi la EURO 2024. Spaniolii de la Marca au anunţat că două echipe din Premier League şi una din Serie A au pus deja ochii pe fundaşul poreclit „Sonic”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu a fost titular în toate cele trei meciuri ale naţionalei, de la EURO 2024. Fundaşul dreapta a avut o evoluţie excelentă în meciul cu Slovacia, meci în urma căruia „tricolorii” s-au clasat pe primul loc în grupă.

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO 2024

Spaniolii de la Marca i-au dedicat un articol lui Andrei Raţiu, după evoluţiile din partidele României de la EURO 2024. Ibericii au dezvăluit că trei echipe au intrat deja în cursa pentru semnătura fundaşului naţionalei.

Concret, Brighton, Brentford şi Atalanta au pus ochii pe Andrei Raţiu. Rayo Vallecano i-a stabilit şi preţul fundaşului român. Spaniolii sunt gata să-l cedeze pe Raţiu în schimbul sumei de zece milioane de euro.

Eventuala vânzare a lui Andrei Raţiu pe o astfel de sumă ar fi o adevărată afacere pentru Rayo Vallecano. Echipa din La Liga a plătit pe fundaşul român suma de doar 500.000 de euro, în vara anului trecut, iar după EURO 2024, cota acestuia va exploda.

Reclamă
Reclamă 4

„Andrei Raţiu străluceşte. Jucătorul lui Rayo a fost cel mai bun împotriva Slovaciei şi a oferit imagini puternice în timpul celebrării golurilor. Păr albastru, pasiune pură şi fotbal la viteză maximă. Andrei a făcut senzaţie şi şi-a câştigat porecla de Sonic, un personaj de jocuri video care iese în evidenţă pentru viteza şi culoarea sa.

Lăsând viralul la o parte, realitatea este că Raţiu nu a trecut neobservat, mai ales datorită performanţelor sale”, a notat marca.com.

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024

Andrei Rațiu a avut un discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024. Fundașul echipei naționale a vorbit despre partida cu Slovacia, ultima din faza grupelor.

Reclamă

Andrei Rațiu a transmis faptul că România a reușit să se califice în „optimi”, datorită faptului că a luptat în fiecare meci, cu orice adversar.

Totodată, „Sonic” le-a dedicat calificarea fanilor și le-a transmis acestora că această performanță reprezintă doar începutul.

Am tras de noi și am făcut egalul care ne-a fost bun, pentru primul loc. Știam că trebuie să luptăm cu orice și oricine. Nu ne-a interesat că ploua, că adversarii erau duri sau că terenul erau prost.

Suntem împreună, calificarea asta e și a fanilor. Vom trage și mai tare, pentru a fi doar începutul. E bucurie, orice ar veni e bun, am trecut de grupe!”, a spus Andrei Rațiu, la ProTV.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și