Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea unei campioane! Alina Vuc, exasperată de idolul său! Luptătoarea este speriată de războiul din Ucraina: ”La trageri, am nimerit orice, în afară de țintă! :)”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 martie 2022, 16:04

Povestea unei campioane! Alina Vuc, exasperată de idolul său! Luptătoarea este speriată de războiul din Ucraina: ”La trageri, am nimerit orice, în afară de țintă! :)”

Alina Vuc și-a spus povestea la AS.ro LIVE

AntenaSport

Alina Vuc a glumit pe tema faptului că nu a reușit să își invingă niciodată idolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am avut un idol, bine, încă îmi place de ea, dar m-a bătut de prea multe ori ca să îmi mai placă. Îmi place de ea, dacă nu mă bate pe mine. E ucraineancă, Mariya Stadnik, are foarte multe medalii, are patru medalii la jocurile olimpice, campioană mondială, europeană. Îmi doream să fiu ca ea.

Și acum îmi doresc. M-am bătut în două finale europene, mondiale. Mi se pare cea mai bună. Chiar dacă nu e campioană olimpică. O bate mereu o japoneză. A ieșit campioană mondială la 10 ani distanță, în al doilea m-a bătut pe mine în finală”, a spus Alina Vuc la AS.ro LIVE.

Alina Vuc, speriată de războiul din Ucraina

Alina Vuc este legitimată la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și este speriată de războiul din Ucraina. Sportiva noastră se teme să nu se ajungă de la noi. Alina a glumit pe seama tragerilor la care a participat. Vuc a povestit că o campioană europeană, la lupte, din Ucraina, a plecat pe front.

O campioană european de U23, zilele astea, a ieșit pe stradă, cu pușca în mână. Eu sunt la CSA Steaua și mi-e frică. Nu vreau să mă văd cu pușca în mână pe străzi. Am tras, am fost la trageri, am nimerit orice, în afară de țintă.

Reclamă

Servim patria, dacă trebuie, sper să nu fie nevoie. Fostul nostru antrenor, de la lot, cu care am lucrat timp de șase ani, este acum la Odesa. Am apucat să vorbesc cu el, deocamdată este ok. Sperăm să fie bine”, a povestit Alina Vuc la AS.ro LIVE.

Alina Vuc, despre viața unei sportive

Acasă, nu mai știu nici în ce parte e apa caldă și apa rece la duș”, a spus Alina Vuc, dorind să evidențieze faptul că este mai mereu plecată de acasă.

Am fost plecată foarte mult și când am ajuns acasă, nu mai am culorile roșu și albastru la robineți, când am ajuns acasă, nu mai știam în ce parte am apa caldă. Atunci mi-am dat seama că e grav.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai știam în ce parte e apa caldă. Stăm în cantonament la Izvorani. Am mereu bagajul făcut. Am un bagaj pe hol, am zis că-l țin ca mobilă, că, oricum, stă acolo mereu”, a glumit Alina Vuc, la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și