Închide meniul
Foto

POVEŞTILE LUI MUTU: Povestea celor 104 goluri marcate în Serie A. Nu am avut niciodată în minte acest obiectiv

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2022, 10:42 / Actualizat: 9 iunie 2022, 13:52

Reclamă
POVEŞTILE LUI MUTU: Povestea celor 104 goluri marcate în Serie A. Nu am avut niciodată în minte acest obiectiv

POVEŞTILE LUI ADRIAN MUTU: Povestea celor 103 goluri marcate în Serie A

Adrian Mutu, în tricoul lui Parma / Profimedia Images

POVEŞTILE LUI MUTU: 104. Sunt golurile pe care le-am marcat în Serie A. Cu reuşitele din Cupa Italiei sau cupele europene sunt în jur de 130 de goluri marcate de mine pentru echipele la care am jucat în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă stau bine să mă gândesc, nu am avut niciodată în minte acest obiectiv. Nu îmi imaginam că pot să dau atât de multe goluri. Bineînţeles că obiectivul era să fac carieră în Italia şi sa joc cat mai bine, dar cu trecerea anilor am vazut ca pot sa marchez si foarte multe goluri, aşa cum îmi plăcea de fapt când am plecat din România.

POVEŞTILE LUI MUTU: Povestea celor 103 goluri marcate în Serie A

La borna 100 nu am ajuns peste noapte, ea a devenit obiectiv cu nişte ani înainte, când am realizat că este posibil să o ating. Pentru un străin înseamnă mult să intre în top 100 Serie A, este ceva cu care să te mândreşti toată viaţa.

Înseamnă mult să mă aflu printre jucătorii care au marcat 100 de goluri în Italia, nu e uşor, ştim ce înseamnă fotbalul italian şi cât de închis este.

Şi faptul că am ieşit de două ori cel mai bun străin şi că sunt în primii 10 all time sunt lucruri cu care mă mândesc.

Reclamă
Reclamă 4

A fost un sezon, 2002-2003, în care doar Bobo Vieri a reuşit să înscrie mai multe goluri decât mine. A avut şi el un an mai bun. 🙂 Lasând gluma la o parte, Bobo Vieri a dominat în acel an şi în mulţi ani campionatul din Italia, e păcat că nu l-am prins într-un sezon mai slab, dar aşa a fost să fie.

Mă bucur că am lăsat în spatele meu jucători importanţi care erau obişnuiţi cu primele locuri în clasamentul golgheterilor, ca Del Piero sau Inzaghi. Ceea ce e și mai tare e că cele 18 goluri ale mele, plus cele 15 ale lui Adriano, ne-au dus, cu Parma, în cupele europene.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și