Închide meniul

POVEŞTILE LUI MUTU: Debutul meu la echipa naţională. De ce nu primul meci, ci al doilea e mai important pentru mine

Antena Sport Publicat: 31 mai 2022, 13:35

POVEŞTILE LUI MUTU: Debutul meu la echipa naţională. De ce nu primul meci, ci al doilea e mai important pentru mine

POVEŞTILE LUI MUTU: Debutul meu la echipa naţională

Adrian Mutu, în tricoul României / Getty Images

POVEŞTILE LUI MUTU: Au trecut 22 de ani de atunci, în primavara anului 2000, pe 29 martie, debutam la echipa naţională într-un meci amical contra Greciei, la Atena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sincer, nu-mi aduc foarte bine aminte ce s-a petrecut cu o noapte înainte, probabil am dormit bine. La ce emoţii aveam, probabil am reuşit să mă şi odihnesc. Pentru mine, debutul la echipa naţională a fost ceva fantastic. Pe vremea aceea era o mare onoare să îmbraci tricoul echipei naţionale. Mai ales că în componenţa ei erau jucători foarte importanţi cum ar fi Hagi, Stelea, Contra, etc.

POVEŞTILE LUI MUTU: Debutul meu la echipa naţională

Ştim cu toţii că Nea Imi avea un discurs foarte calm, îmi amintesc că am intrat pe final, am primit anume sarcini de joc, dar din păcate nu a fost un joc foarte reuşit pentru mine. La ce emoţii aveam, probabil eram copleşit de ceea ce mi se întâmpla. Nu am păstrat ziarul de a doua zi, mama îl are şi acum. Nici nu mai ţin minte ce notă am primit. A fost un 0-2 cu Grecia, am jucat câteva minute.

Reclamă

Debutul meu adevărat a fost la cateva zile după, la Constanţa, am început ca titular contra Ciprului, iar Hagi şi Dorinel au făcut o schemă spectaculoasă, după o lovitură liberă, şi am reuşit să marchez primul meu gol din cele 35 la echipa naţională.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”