POVEŞTILE LUI MUTU: Debutul meu la echipa naţională. De ce nu primul meci, ci al doilea e mai important pentru mine

De Antena Sport
Publicat: 31 mai 2022, 13:35

POVEŞTILE LUI MUTU: Au trecut 22 de ani de atunci, în primavara anului 2000, pe 29 martie, debutam la echipa naţională într-un meci amical contra Greciei, la Atena.

Reclamă
Adrian Mutu, în tricoul României

Adrian Mutu, în tricoul României / Getty Images

Sincer, nu-mi aduc foarte bine aminte ce s-a petrecut cu o noapte înainte, probabil am dormit bine. La ce emoţii aveam, probabil am reuşit să mă şi odihnesc. Pentru mine, debutul la echipa naţională a fost ceva fantastic. Pe vremea aceea era o mare onoare să îmbraci tricoul echipei naţionale. Mai ales că în componenţa ei erau jucători foarte importanţi cum ar fi Hagi, Stelea, Contra, etc.

Reclamă

POVEŞTILE LUI MUTU: Debutul meu la echipa naţională

Ştim cu toţii că Nea Imi avea un discurs foarte calm, îmi amintesc că am intrat pe final, am primit anume sarcini de joc, dar din păcate nu a fost un joc foarte reuşit pentru mine. La ce emoţii aveam, probabil eram copleşit de ceea ce mi se întâmpla. Nu am păstrat ziarul de a doua zi, mama îl are şi acum. Nici nu mai ţin minte ce notă am primit. A fost un 0-2 cu Grecia, am jucat câteva minute.

Debutul meu adevărat a fost la cateva zile după, la Constanţa, am început ca titular contra Ciprului, iar Hagi şi Dorinel au făcut o schemă spectaculoasă, după o lovitură liberă, şi am reuşit să marchez primul meu gol din cele 35 la echipa naţională.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
10:08 Dinamo trece printr-un adevărat dezastru şi Ricardo Grigore e dispus să renunţe la bani pentru a pleca din Ştefan cel Mare 9:40 VIDEORapid împlineşte 99 de ani! Fanii au declanşat sărbătoarea cu un show pirotehnic de zile mari. Au „aprins”, la miezul nopţii, Stadionul Giuleşti 9:04 David Popovici, recompensat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler! „Ți se pare că e normal? Doar 6 oameni au mai primit, nu?” 9:01 Foto„Prințișorul Craiovei”, decizie drastică după ce s-a îmbogățit din proiectele imobiliare. Previziunile milionarului + ce i-a asigurat pe români 8:43 Bărbatul celebru acuzat că l-ar fi dat afară pe David Popovici de la CSA Steaua rupe tăcerea: „Chiar m-am bucurat acum pentru el” 8:40 Dan Petrescu e mulţumit de transferurile făcute de CFR Cluj, dar aşteaptă mutarea de Champions League: „Dacă îmi aduce cireașa de pe tort nu mă supăr” 1:00 Video„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga! 0:47 VideoMădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”. Luptătorul fermier l-a umplut de sânge pe Lorenzo Stoica şi îşi continuă seria de senzaţie! 0:36 Video„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Românul, câştigător prin „Heel Hook” în prima rundă. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic! 0:35 LIVE VIDEOA fost spectacol în iFight HEROES „Marea Confruntare”, pe AntenaPLAY şi Antena 1! „Bombardierul” Pascu şi „Minerul” Pîrtea Jr, marii câştigători. Anunţul făcut de Sandu Lungu
Pe același subiect
Claudiu Niculescu a răbufnit după dezastrul de la naţională
Echipa naţională • 23 iun., 22:54
Claudiu Niculescu a răbufnit: „Ce naiba ne aduce Liga Națiunilor? Riscăm să compromitem și calificarea la EURO 2024!”
Adrian Mutu, într-un interviu pentru Rapid
Liga 1 • 21 iun., 17:32
Adrian Mutu a dezvăluit ce jucători mai sunt așteptați la Rapid. Anunțul făcut de „Briliant”
Sergi Enrich, într-un meci pentru Eibar
Liga 1 • 21 iun., 16:53
Rapid negociază transferul lui Sergi Enrich, atacant cu șase sezoane în La Liga
Close